Gjest Mom33 Skrevet 7. desember 2007 Del Skrevet 7. desember 2007 Hjelpes - skal bake ut en haug med boller, må bruke alle platene mine, men hvordan bruker jeg "proffplatene" når jeg ikke har bollene i noen form? Altså, kan jeg bruke bakepapir, eller vil det gå bra uten papir overhode? HJELP....!!!!! (Plis :-)) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293228-haster-proffplater-og-bakepapir/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 7. desember 2007 Del Skrevet 7. desember 2007 Hva er proffplater? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293228-haster-proffplater-og-bakepapir/#findComment-2359447 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mom33 Skrevet 7. desember 2007 Del Skrevet 7. desember 2007 Hva er proffplater? Plater med masse hull i! Gjør underverker for gjærbakst! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293228-haster-proffplater-og-bakepapir/#findComment-2359463 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 7. desember 2007 Del Skrevet 7. desember 2007 Du smører platene (akkurat slik man gjorde før bakepapiret ble vanlig) og legger bollene rett på. Det går kjempefint. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293228-haster-proffplater-og-bakepapir/#findComment-2359506 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mom33 Skrevet 7. desember 2007 Del Skrevet 7. desember 2007 Du smører platene (akkurat slik man gjorde før bakepapiret ble vanlig) og legger bollene rett på. Det går kjempefint. Hm... Blir det krøll når jeg har brukt bakepapir? De måtte settes inn, sjø, ellers hadde de kommet og tatt meg... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293228-haster-proffplater-og-bakepapir/#findComment-2359514 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 7. desember 2007 Del Skrevet 7. desember 2007 Hm... Blir det krøll når jeg har brukt bakepapir? De måtte settes inn, sjø, ellers hadde de kommet og tatt meg... Jeg regner med at du er ferdig nå, ellers har du overstekte boller. ;o) Men uansett, for en annen gang: Det går selvfølgelig helt fint å bruke bakepapir under, men da kommer ikke platene helt til sin rett. Vil du ha max utbytte av hullene, smører du bare platene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293228-haster-proffplater-og-bakepapir/#findComment-2359864 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mom33 Skrevet 8. desember 2007 Del Skrevet 8. desember 2007 Jeg regner med at du er ferdig nå, ellers har du overstekte boller. ;o) Men uansett, for en annen gang: Det går selvfølgelig helt fint å bruke bakepapir under, men da kommer ikke platene helt til sin rett. Vil du ha max utbytte av hullene, smører du bare platene. He-he, bollene er ute, ja. De ble ikke så luftige som jeg forventet når bakepapiret lå som et lokk, nei. Var bare usikker på om det ville bli bare klin om bollene sto rett på platene, men nå vet jeg bedre. :-) Takk! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293228-haster-proffplater-og-bakepapir/#findComment-2360404 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Orio Skrevet 8. desember 2007 Del Skrevet 8. desember 2007 Plater med masse hull i! Gjør underverker for gjærbakst! Hvor får du tak i det? Og passer det til alle ovner? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293228-haster-proffplater-og-bakepapir/#findComment-2360428 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mom33 Skrevet 8. desember 2007 Del Skrevet 8. desember 2007 Hvor får du tak i det? Og passer det til alle ovner? De fulgte med ovnen vår, en Husqvarna. Men platene er jo bare som vanlige plater i størrelse, så jeg vil kanskje tro at de vil passe i alle slags ovner? Tipper de kan kjøpes der man kjøper komfyrer, men jeg vet ikke om alle merker har med slike plater. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293228-haster-proffplater-og-bakepapir/#findComment-2360478 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 8. desember 2007 Del Skrevet 8. desember 2007 He-he, bollene er ute, ja. De ble ikke så luftige som jeg forventet når bakepapiret lå som et lokk, nei. Var bare usikker på om det ville bli bare klin om bollene sto rett på platene, men nå vet jeg bedre. :-) Takk! Bare hyggelig, Jeg har hatt sånne plater lenge, så jeg har hatt rikelig med tid til å prøve meg fram. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293228-haster-proffplater-og-bakepapir/#findComment-2360645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Orio Skrevet 9. desember 2007 Del Skrevet 9. desember 2007 De fulgte med ovnen vår, en Husqvarna. Men platene er jo bare som vanlige plater i størrelse, så jeg vil kanskje tro at de vil passe i alle slags ovner? Tipper de kan kjøpes der man kjøper komfyrer, men jeg vet ikke om alle merker har med slike plater. Kan de brukes til andre ting enn gjærbakst også, eller må jeg i tilfelle ha to sett med plater? Småkaker er jo veldig aktuelt for tiden, da. :- ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293228-haster-proffplater-og-bakepapir/#findComment-2361195 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mom33 Skrevet 9. desember 2007 Del Skrevet 9. desember 2007 Kan de brukes til andre ting enn gjærbakst også, eller må jeg i tilfelle ha to sett med plater? Småkaker er jo veldig aktuelt for tiden, da. :- ) De kan sikkert brukes til alt, men når man har noe som "renner" må man jo ha f.eks. bakepapir på. Jeg har 2 vanlige plater, 2 proffplater og en langpanne - som kom med ovnen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293228-haster-proffplater-og-bakepapir/#findComment-2361789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.