Gå til innhold

Haster - proffplater og bakepapir


Gjest Mom33

Anbefalte innlegg

Hjelpes - skal bake ut en haug med boller, må bruke alle platene mine, men hvordan bruker jeg "proffplatene" når jeg ikke har bollene i noen form?

Altså, kan jeg bruke bakepapir, eller vil det gå bra uten papir overhode?

HJELP....!!!!! (Plis :-))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du smører platene (akkurat slik man gjorde før bakepapiret ble vanlig) og legger bollene rett på. Det går kjempefint.

Hm... Blir det krøll når jeg har brukt bakepapir? De måtte settes inn, sjø, ellers hadde de kommet og tatt meg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm... Blir det krøll når jeg har brukt bakepapir? De måtte settes inn, sjø, ellers hadde de kommet og tatt meg...

Jeg regner med at du er ferdig nå, ellers har du overstekte boller. ;o)

Men uansett, for en annen gang: Det går selvfølgelig helt fint å bruke bakepapir under, men da kommer ikke platene helt til sin rett. Vil du ha max utbytte av hullene, smører du bare platene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg regner med at du er ferdig nå, ellers har du overstekte boller. ;o)

Men uansett, for en annen gang: Det går selvfølgelig helt fint å bruke bakepapir under, men da kommer ikke platene helt til sin rett. Vil du ha max utbytte av hullene, smører du bare platene.

He-he, bollene er ute, ja. De ble ikke så luftige som jeg forventet når bakepapiret lå som et lokk, nei.

Var bare usikker på om det ville bli bare klin om bollene sto rett på platene, men nå vet jeg bedre. :-)

Takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor får du tak i det? Og passer det til alle ovner?

De fulgte med ovnen vår, en Husqvarna. Men platene er jo bare som vanlige plater i størrelse, så jeg vil kanskje tro at de vil passe i alle slags ovner?

Tipper de kan kjøpes der man kjøper komfyrer, men jeg vet ikke om alle merker har med slike plater.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

He-he, bollene er ute, ja. De ble ikke så luftige som jeg forventet når bakepapiret lå som et lokk, nei.

Var bare usikker på om det ville bli bare klin om bollene sto rett på platene, men nå vet jeg bedre. :-)

Takk!

Bare hyggelig, Jeg har hatt sånne plater lenge, så jeg har hatt rikelig med tid til å prøve meg fram. :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De fulgte med ovnen vår, en Husqvarna. Men platene er jo bare som vanlige plater i størrelse, så jeg vil kanskje tro at de vil passe i alle slags ovner?

Tipper de kan kjøpes der man kjøper komfyrer, men jeg vet ikke om alle merker har med slike plater.

Kan de brukes til andre ting enn gjærbakst også, eller må jeg i tilfelle ha to sett med plater? Småkaker er jo veldig aktuelt for tiden, da. :- )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan de brukes til andre ting enn gjærbakst også, eller må jeg i tilfelle ha to sett med plater? Småkaker er jo veldig aktuelt for tiden, da. :- )

De kan sikkert brukes til alt, men når man har noe som "renner" må man jo ha f.eks. bakepapir på. Jeg har 2 vanlige plater, 2 proffplater og en langpanne - som kom med ovnen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...