Gå til innhold

Hvordan få widescreenskjerm vil å ikke være det


morinor

Anbefalte innlegg

Som nevnt i tidligere innlegg har jeg problemer med bildeutskrift, fordi bildene er normale på skjermen, men blir strukket når det blir skrevet ut. Ber jeg om et nytt arbeidsområde som er kvadratisk, så blir det på skjermen eks. 18 x 14 cm, selv om det står oppgitt at det er 15 x15. Da blir det problemer når bildene blir lagt inn...

Går det an å endre skjermen midlertidig når jeg jobber med bilder, slik at den ikke er widescreen, men bare bruker en del av skjermen? Leiter liksom etter noe jeg kan dra i på høyresiden slik at jeg drar skjermen litt sammen... Bruker Windows Vista.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva slags oppløsning du har på skjermen har ingen ting å si for hvordan det blir skrevet ut. Se om du kan finne et valg for å bevare bildets orginale lenge og høyde. Dette er særlig viktig hvis du velger "fit to page". Vet ikke hvordan det skrives på Norsk.

Velger du print screen når du printer ut? Vet ikke om det er mulig, men om du gjør det vil nok oppløsningen du har på skjermen bli gjeldende. Ikke print ved å bruke print screen. Velg print fra programmet du bruker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...