Rosalita Evita Skrevet 10. desember 2007 Skrevet 10. desember 2007 Hjelp, jeg skal lage julemiddag for første gang. Skal servere ribbe. Hva serverer man til ribba? Og, jeg skal ha en gjest som er vegetarianer. Hva kan jeg servere denne gjesten? Forslag mottas med den største takknemmlighet 0 Siter
Lillemus Skrevet 10. desember 2007 Skrevet 10. desember 2007 Til ribbe kan man vel ha masse rart? Poter selvfølgelig, medisterkaker, grovpølse / julepølse, surkål, rødkål, rosenkål, gulrot.... Og saus av sjyet. 0 Siter
pekkaline Skrevet 10. desember 2007 Skrevet 10. desember 2007 Til ribbe kan man vel ha masse rart? Poter selvfølgelig, medisterkaker, grovpølse / julepølse, surkål, rødkål, rosenkål, gulrot.... Og saus av sjyet. *Hjelpes meg* "Poter selvfølgelig" (måtte bare hehe) 0 Siter
Lillemus Skrevet 10. desember 2007 Skrevet 10. desember 2007 *Hjelpes meg* "Poter selvfølgelig" (måtte bare hehe) Au da. Poter var vel litt drøyt på julemiddagsbordet ja. Men hva med poteter? Godkjent? ;o) 0 Siter
morsan Skrevet 10. desember 2007 Skrevet 10. desember 2007 Au da. Poter var vel litt drøyt på julemiddagsbordet ja. Men hva med poteter? Godkjent? ;o) Har hørt om dem som spiser syltelabber, men poter var litt vel drøyt, ja! ;-) 0 Siter
Rosalita Evita Skrevet 10. desember 2007 Forfatter Skrevet 10. desember 2007 Til ribbe kan man vel ha masse rart? Poter selvfølgelig, medisterkaker, grovpølse / julepølse, surkål, rødkål, rosenkål, gulrot.... Og saus av sjyet. Takk for svar 0 Siter
calendula Skrevet 10. desember 2007 Skrevet 10. desember 2007 Vi er flere vegetarianere i familien og severer alltid Mushroom Wellington. Knallgodt http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/512241 0 Siter
calendula Skrevet 10. desember 2007 Skrevet 10. desember 2007 Vi er flere vegetarianere i familien og severer alltid Mushroom Wellington. Knallgodt http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/512241 OBS denne oppskriften er til 12 personer, men jeg lager alltid 2 "wellingtoner" og fryser den ene. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 10. desember 2007 Skrevet 10. desember 2007 Au da. Poter var vel litt drøyt på julemiddagsbordet ja. Men hva med poteter? Godkjent? ;o) Mannen min sier "poter" til poteter :-) 0 Siter
Sofline Skrevet 10. desember 2007 Skrevet 10. desember 2007 Kokte poteter, surkål, rødkål, skysaus. Eventuelt også medisterpølser. 0 Siter
Speak Skrevet 11. desember 2007 Skrevet 11. desember 2007 Ribbe, sossiser, medisterkaker, poteter, saus, tyttebær. Grønnsaker kan variere litt. Det vanligste er rødkål eller surkål. Rosenkål er også veldig vanlig. Jeg lager nok noen vanlige kokte grønnsaker også. (Blomkål/brokkoli/gulrot) 0 Siter
Rosalita Evita Skrevet 16. desember 2007 Forfatter Skrevet 16. desember 2007 Vi er flere vegetarianere i familien og severer alltid Mushroom Wellington. Knallgodt http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/512241 Takk for tipset. Har laget en prøve i dag, og det smakte kjempegodt. Men, fryser jeg retten før eller etter den er stekt? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.