Rosalita Evita Skrevet 10. desember 2007 Del Skrevet 10. desember 2007 Hjelp, jeg skal lage julemiddag for første gang. Skal servere ribbe. Hva serverer man til ribba? Og, jeg skal ha en gjest som er vegetarianer. Hva kan jeg servere denne gjesten? Forslag mottas med den største takknemmlighet 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293516-julemiddag/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 10. desember 2007 Del Skrevet 10. desember 2007 Til ribbe kan man vel ha masse rart? Poter selvfølgelig, medisterkaker, grovpølse / julepølse, surkål, rødkål, rosenkål, gulrot.... Og saus av sjyet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293516-julemiddag/#findComment-2362608 Del på andre sider Flere delingsvalg…
pekkaline Skrevet 10. desember 2007 Del Skrevet 10. desember 2007 Til ribbe kan man vel ha masse rart? Poter selvfølgelig, medisterkaker, grovpølse / julepølse, surkål, rødkål, rosenkål, gulrot.... Og saus av sjyet. *Hjelpes meg* "Poter selvfølgelig" (måtte bare hehe) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293516-julemiddag/#findComment-2362611 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 10. desember 2007 Del Skrevet 10. desember 2007 *Hjelpes meg* "Poter selvfølgelig" (måtte bare hehe) Au da. Poter var vel litt drøyt på julemiddagsbordet ja. Men hva med poteter? Godkjent? ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293516-julemiddag/#findComment-2362612 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 10. desember 2007 Del Skrevet 10. desember 2007 Au da. Poter var vel litt drøyt på julemiddagsbordet ja. Men hva med poteter? Godkjent? ;o) Har hørt om dem som spiser syltelabber, men poter var litt vel drøyt, ja! ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293516-julemiddag/#findComment-2362616 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosalita Evita Skrevet 10. desember 2007 Forfatter Del Skrevet 10. desember 2007 Til ribbe kan man vel ha masse rart? Poter selvfølgelig, medisterkaker, grovpølse / julepølse, surkål, rødkål, rosenkål, gulrot.... Og saus av sjyet. Takk for svar 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293516-julemiddag/#findComment-2362622 Del på andre sider Flere delingsvalg…
calendula Skrevet 10. desember 2007 Del Skrevet 10. desember 2007 Vi er flere vegetarianere i familien og severer alltid Mushroom Wellington. Knallgodt http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/512241 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293516-julemiddag/#findComment-2362669 Del på andre sider Flere delingsvalg…
calendula Skrevet 10. desember 2007 Del Skrevet 10. desember 2007 Vi er flere vegetarianere i familien og severer alltid Mushroom Wellington. Knallgodt http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/512241 OBS denne oppskriften er til 12 personer, men jeg lager alltid 2 "wellingtoner" og fryser den ene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293516-julemiddag/#findComment-2362678 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 10. desember 2007 Del Skrevet 10. desember 2007 Au da. Poter var vel litt drøyt på julemiddagsbordet ja. Men hva med poteter? Godkjent? ;o) Mannen min sier "poter" til poteter :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293516-julemiddag/#findComment-2362760 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sofline Skrevet 10. desember 2007 Del Skrevet 10. desember 2007 Kokte poteter, surkål, rødkål, skysaus. Eventuelt også medisterpølser. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293516-julemiddag/#findComment-2363161 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 11. desember 2007 Del Skrevet 11. desember 2007 Ribbe, sossiser, medisterkaker, poteter, saus, tyttebær. Grønnsaker kan variere litt. Det vanligste er rødkål eller surkål. Rosenkål er også veldig vanlig. Jeg lager nok noen vanlige kokte grønnsaker også. (Blomkål/brokkoli/gulrot) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293516-julemiddag/#findComment-2363559 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosalita Evita Skrevet 16. desember 2007 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2007 Vi er flere vegetarianere i familien og severer alltid Mushroom Wellington. Knallgodt http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/512241 Takk for tipset. Har laget en prøve i dag, og det smakte kjempegodt. Men, fryser jeg retten før eller etter den er stekt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/293516-julemiddag/#findComment-2369524 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.