Rosalita Evita Skrevet 16. desember 2007 Del Skrevet 16. desember 2007 Skal lage Mushroom welloington til julemiddag for en vegetarianer. Fikk godt råd, der jeg kunne lage den før jul og fryse den. fryser jeg den før jeg stekler den, eller etter den er stekt? Takk for svar 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
calendula Skrevet 16. desember 2007 Del Skrevet 16. desember 2007 Jeg har laget 4 stk denne helgen! Hvis du vil bruke ferdig butterdeig, er det best å fryse wellingtonen uten deig, tine til den er halvtint og så pakke inn i deig. Husk å vente til den er tint igjennom får du steker den, ellers er den fortsatt kald inni når den er stekt utenpå. Hvis du lager deigen selv (vanlig paideig funker også fint) legger du deigen rundt og fryser. La det hele tine (bruk strikkepinne for å sjekke at den er myk igjennom) og stek. Serveres med kokte mandelpoteter, dampet broccoli og tyttebærsyltetøy. En kraftig soppsaus (stek sopp og løk sammen og blend det hele, salt og pepper + lit rømme) er også godt til. Lykke til med vegetarjulematen :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosalita Evita Skrevet 17. desember 2007 Forfatter Del Skrevet 17. desember 2007 Jeg har laget 4 stk denne helgen! Hvis du vil bruke ferdig butterdeig, er det best å fryse wellingtonen uten deig, tine til den er halvtint og så pakke inn i deig. Husk å vente til den er tint igjennom får du steker den, ellers er den fortsatt kald inni når den er stekt utenpå. Hvis du lager deigen selv (vanlig paideig funker også fint) legger du deigen rundt og fryser. La det hele tine (bruk strikkepinne for å sjekke at den er myk igjennom) og stek. Serveres med kokte mandelpoteter, dampet broccoli og tyttebærsyltetøy. En kraftig soppsaus (stek sopp og løk sammen og blend det hele, salt og pepper + lit rømme) er også godt til. Lykke til med vegetarjulematen :-) Tusen takk for svar. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.