Gå til innhold

Hvorfor må han ronke hele tiden? :-(


pus

Anbefalte innlegg

Jeg er frustert.

Er sammen med en gutt på 27 år. Vi har vært i sammen i 3 år. Jeg var hans første kjæreste og sexpartner.

Det siste året, har hans interesse for sex vært avtagende, og jeg har oppdaget at han til stadighet velger å ta seg en ronk, på bekostning av våres sexliv. Jeg blir utrolig lei meg, og frustert og bekymret for at han heller velger det (stort sett daglig den siste tiden, og jeg har "bevis" for at det forekommer).

Siden dette plager meg, og har fått endel "bivirkninger" sånn mentalt for min del, så har jeg konfrontert han med dette. Han ble så rasende for disse beskyldningene, så han nektet og dro avgårde i sinne.

Etter et par dager tok jeg kontakt, og vi ble venner igjen. Jeg prøvde å forsiktig fortelle at jeg ikke ønsket at ting skulle være slik.

Så ble ting bedre, men har nå siste par ukene gått tilbake igjen. Han nekter fortsatt og blir rasende, og ber meg om å oppsøke psykolog siden jeg "finner på" disse beskyldningene osv.

Jeg er nå enda mer såret, ikke bare pga ronkinga og sin manglende interesse for våres sexliv, men også fordi han lyver, og skal liksom prøve å få meg til å tro jeg er gal. (jeg har som sagt beviser i form av søl, lesing i pornoblader osv.)

Faktisk har dette nå resultert i, at jeg trenger noen dager for meg selv, for jeg orker ikke være i huset sammen med han, vel vitende om at kanskje neste gang han går på dass så skjer det ting der inne..:-(

Så: er dette vanlig?Normalt? At gutter tar seg en ronk såpass ofte , ev. i perioder? Hvorfor? Er jeg frekk som "blander" meg litt inn i hans privatliv?

Desp. etter synspunkter .

Thanx!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest ernåminmening

Fordi han må :)

Og jeg tror heller ikke dette er noe han har gjort bare i det siste - men det er kanskje i det siste du har oppdaget det?

At dere har et mindre aktivt sexliv er vanlig etter 3 år - spenningen avtar - og jeg tror ikke det skyldes hans onanering.

Jeg forstår av innlegget ditt at dette er sårt og vanskelig og dessuten er det tydeligvis et ømtålelig tema for han - slik du beskriver reaksjonen hans på konfrontasjonen. Nå kan det jo hende han reagerte på måten du la det frem på også. Det er jo unødvendig og beskylde noen for og onanere. De fleste vet vel at dette gjør de aller fleste kvinner og menn - menn oftere.

Jeg tror kanskje det er viktig at dere får snakket ut om dette på en ryddig og ordentlig måte - hvor du ikke bebreider han for noe som er naturlig.

Du sier du har bevis - det virker som han må fremstå for "retten" og motbevise sine handlinger. Dette er ikke en fornuftig måte og "angripe" dette på.

Her i huset hadde vi faktisk en fleipete tone rundt dette - når vi tok opp temaet for første gang. Vi er jo voksne og vet at vi begge gjør dette - så det er no big deal.

Hans onanering handler ikke om manglende lyst på deg - det skyldes et reelt behov for en utløsning. Og det er ikke alltid man føler for og bruke lang tid på dette - da er onanering en kjapp løsning :)

Jeg vet ikke hvor mye dere kan kommunisere om sexlivet deres uten at det oppstår uro hos en av dere - men mitt råd er legg denne onaneringssaken død. Finn heller på noe sammen for og piffe opp litt sexlivet dere i mellom.

Du kan ikke hindre han i og onanere uansett hvor mye du forsøker og samtidig tror jeg at hvis du nå fortsetter og ta opp dette til stadighet risikerer at det blir problemer med det eksisterende sexlivet dere har.

Dette høres sikkert for deg ut som lettere sagt enn gjort akkurat nå - men jeg tror faktisk det eneste som nytter er og akseptere at han onanerer og kommer til og fortsette med det. Men at dere sammen kan gjøre noe for og bedre et noe skrantende sexliv dere i mellom - hvis dere begge har interessen for det.

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor er enkelt og svare på, han er kåt.

Onanering er ingen erstatning for sex med deg, men et suplement, det er viktig å skjønne.

Når dere ikke er så åpne med hverandre at dere åpent innrømmer at dere onanerer, regner med at du gjør det også, så blir dette et angrep fra din side i og med at du vinkler det negativt.

Dette er ikke noe han plutselig har begynt med nå, men har holdt på med det hele tiden, men det kan være at han gjør det oftere nå enn før, av en eller annen grunn.

Hvis dette går utover sexen med deg, at dere ikke har så mye sex som før, så skjønner jeg din frustrasjon, men hvis ikke, så bør ikke dette være noe problem for deg.

Prøv heller å vinkle dette positivt og si at du av og til vil være med, enten ved å hjelpe han eller at du vil se på.

Det skal mye til for at du klarer å få han til å slutte, men du kan prøve å få han til heller å ha sex med deg noen av gangene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Spekepølse

Mulig du overreagerer litt på det han gjør, men synes hans reaksjon på at du reagerer er urovekkende ... Man ber da ikke folk om å oppsøke psykolog fordi de har problemer med sånt? Det må da gå an å snakke fornuftig om det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ler mer her....

Hei,

det er ikke vanlig at menn masturberer når de er i et fohold med en kvinne de er 100 % fornøyd med. Grunnen til det er enkel: de har ikke behov for noe annet enn den kvinnen som tilfredsstiller dem. Mitt spørsmål til deg er: Hvordan kan du være glad i en slik person som foretrekker sex med seg selv fremfor med deg?

Kanskje du skal finne deg en mann som i større grad tenner på deg enn på seg selv?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest at det er mulig..

Hei,

det er ikke vanlig at menn masturberer når de er i et fohold med en kvinne de er 100 % fornøyd med. Grunnen til det er enkel: de har ikke behov for noe annet enn den kvinnen som tilfredsstiller dem. Mitt spørsmål til deg er: Hvordan kan du være glad i en slik person som foretrekker sex med seg selv fremfor med deg?

Kanskje du skal finne deg en mann som i større grad tenner på deg enn på seg selv?

Idiot.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...