Gå til innhold

Hvorfor må han onanere hele tiden?


pus

Anbefalte innlegg

Jeg er frustert.

Er sammen med en gutt på 27 år. Vi har vært i sammen i 3 år. Jeg var hans første kjæreste og sexpartner. Det siste året, har hans interesse for sex vært avtagende, og jeg har oppdaget at han til stadighet velger å ta seg en ronk, på bekostning av våres sexliv. Jeg blir utrolig lei meg, og frustert og bekymret for at han heller velger det (stort sett daglig den siste tiden, og jeg har "bevis" for at det forekommer). Siden dette plager meg, og har fått endel "bivirkninger" sånn mentalt for min del, så har jeg konfrontert han med dette. Han ble så rasende for disse beskyldningene, så han nektet og dro avgårde i sinne. Etter et par dager tok jeg kontakt, og vi ble venner igjen. Jeg prøvde å forsiktig fortelle at jeg ikke ønsket at ting skulle være slik. Så ble ting bedre, men har nå siste par ukene gått tilbake igjen. Han nekter fortsatt og blir rasende, og ber meg om å oppsøke psykolog siden jeg "finner på" disse beskyldningene osv.

Jeg er nå enda mer såret, ikke bare pga ronkinga og sin manglende interesse for våres sexliv, men også fordi han lyver, og skal liksom prøve å få meg til å tro jeg er gal. (jeg har som sagt beviser i form av søl, lesing i pornoblader osv.)

Faktisk har dette nå resultert i, at jeg trenger noen dager for meg selv, for jeg orker ikke være i huset sammen med han, vel vitende om at kanskje neste gang han går på dass så skjer det ting der inne..:-(

Så: er dette vanlig?Normalt? At gutter tar seg en ronk såpass ofte , ev. i perioder? Hvorfor? Er jeg frekk som "blander" meg litt inn i hans privatliv?

Desp. etter synspunkter .

Thanx!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest vanligdette her

Kanskje han har blitt lat, er mye lettere å ta seg en runk

kanskje du kan ta initiativ til å gjøre ting litt mer spennende, at du tar initiativ, viser ham noe nytt... at du er øverst f.eks.

Kanskje du kan vise han at det er enda deiligere å bli runket? min mann elsker at jeg runker han og foretrekker at jeg drar han fremfor han selv - da er på en måte jeg med på det. Det er ikke sikkert han ikke tenner på deg lenger, kan hende han bare er i en fase der det er litt spennende å utforske seksuelle fantasier. Gi han litt rom, ikke mas om sexen... så kan du en dag, som jeg nevnte overraske ham med å ta initiativet, sug ham..sett deg på ham

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...