Gå til innhold

Sinne


Gjest filofax

Anbefalte innlegg

Gjest filofax

Takker for alle svar på sist innlegg. Jeg leser dem om igjen og om igjen for å holde motivasjonen til å søke hjelp oppe. Er så lett å få en bra periode og tenke at det ordner seg. Men det vil jeg ikke. Har begynt å forstå at ting ligger gjemt i hodet mitt og i sommer har jeg hatt mange flashbacks og ubehagelige minner som har dukket frem. Kommer nok av min nye livssituasjon med mann og barn.

Skriver ned for å huske alt rundt dette når jeg får time på DPS en gang.....har time hos legen senere denne mnd. Og skal lese alle svar på mitt forrige innlegg mange gangr for ikke å miste motivasjonen til å få henv til dps....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest twisten

Hei.

Jeg håper du får hjelp til sinne ditt. Skjønner at du og sliter m at du gjør dette mot sønnen din. Det er jo ikke dette du vil gjøre mot en som du er så glad i.. Håper du kommer i buns m dette.

Dette skader barnet ditt. Veldig og. Jeg ble selv slått, kløpet, fika til osv, da jeg var liten. Mamma sin frustrasjon gikk utover meg. Ikke de to andre søskene mine.

Jeg har fortsatt problemer m dette den dag i dag. Blir uvel hvis noen kommer for nære meg. Fått angst.

Jeg ønsker deg lykke til, og prøv å få ut sinne ditt på noe annet. Slå i ei pute el no.. Få deg frisk luft, hvis du merker at du vil fike el klype barnet ditt.. Prøv alt du kan for å ikke gjøre det..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...