Jølsen Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 I dag skal jeg lage et fylt brød. Inni brødet har jeg stekte auberginbiter, løk, kyllingboller og krydder. På toppen er det sesamfrød. bryter brødet i biter og serverer med forskjellige oster ved siden av. Drikke: Beaujolais. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jølsen Skrevet 6. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 6. januar 2008 Frø, ikke frød. Dette ble nesten litt på kanten. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest zilja Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Idag hadde vi hjemmelaget lapskaus. Kjempegodt var det. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Geir Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Hørtes godt ut. Eg kjenner middagslukta allerede, vi skal ha pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter til. Til dessert spiser vi riskrem med rød sos, som står til kjøling på trappa no. *kremt* Vi drikker Cola til... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
leda Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Stekt ørret med poteter, agurksalat og sandefjordssmør. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Geir Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Stekt ørret med poteter, agurksalat og sandefjordssmør. Rein klassiker her i huset. *nam* 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jølsen Skrevet 6. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 6. januar 2008 Hørtes godt ut. Eg kjenner middagslukta allerede, vi skal ha pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter til. Til dessert spiser vi riskrem med rød sos, som står til kjøling på trappa no. *kremt* Vi drikker Cola til... Sikkert godt det også :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mora2 Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Rester fra i går... Kylling i går,og kylling salat i dag!! :0) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Ostegratinert kyllingfilet, med hvitløkssaus og grønnsaker 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fresja Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Grillburger (tror jeg det heter...) med potetstappe og brokolliblanding + rød julebrus. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jølsen Skrevet 6. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 6. januar 2008 Grillburger (tror jeg det heter...) med potetstappe og brokolliblanding + rød julebrus. Mmmmm, høres godt ut! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nissekjerringa Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Baker pizza nå, fant ut at det er det såååå lenge siden vi har hatt , barna bestemte det idag. Til dessert skal vi ha pisket krem med bringebær (altså bringebærkrem istedet for moltekrem), har igjen noen krumkaker som vi tar inntil. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jølsen Skrevet 6. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 6. januar 2008 Baker pizza nå, fant ut at det er det såååå lenge siden vi har hatt , barna bestemte det idag. Til dessert skal vi ha pisket krem med bringebær (altså bringebærkrem istedet for moltekrem), har igjen noen krumkaker som vi tar inntil. Mmmmmm! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Hørtes godt ut. Eg kjenner middagslukta allerede, vi skal ha pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter til. Til dessert spiser vi riskrem med rød sos, som står til kjøling på trappa no. *kremt* Vi drikker Cola til... ''Til dessert spiser vi riskrem med rød sos, som står til kjøling på trappa no.'' Hva står til kjøling!? Rød saus (sos er brun saus!) til riskrem skal være varm eller lunken, ikke iskald! Usj. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Geir Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 ''Til dessert spiser vi riskrem med rød sos, som står til kjøling på trappa no.'' Hva står til kjøling!? Rød saus (sos er brun saus!) til riskrem skal være varm eller lunken, ikke iskald! Usj. ''Hva står til kjøling!? Rød saus (sos er brun saus!) til riskrem skal være varm eller lunken, ikke iskald! Usj.'' Nei, nå surrer du noe fryktelig her. Sos er brun saus??? Rød saus (sos) til riskremen skal vel ikkje være varm? Din sosekopp! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 ''Hva står til kjøling!? Rød saus (sos er brun saus!) til riskrem skal være varm eller lunken, ikke iskald! Usj.'' Nei, nå surrer du noe fryktelig her. Sos er brun saus??? Rød saus (sos) til riskremen skal vel ikkje være varm? Din sosekopp! Jo! Sos = brun saus til kjøttkaker og middagspølser og sånt. Saus = alle sauser egentlig da. Og jo - rød saus til riskrem lages ved å helle en pose kirsebærkompott i en liten kjele, tynne den ut med litt sterkt blandet solbærsaft og varme den. Riskremen kan godt være kjøleskapskald. Nammmmm.....! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Geir Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Jo! Sos = brun saus til kjøttkaker og middagspølser og sånt. Saus = alle sauser egentlig da. Og jo - rød saus til riskrem lages ved å helle en pose kirsebærkompott i en liten kjele, tynne den ut med litt sterkt blandet solbærsaft og varme den. Riskremen kan godt være kjøleskapskald. Nammmmm.....! Det står det ingenting om i bruksanvisningen, og der står det "settes til kjøling". 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 ''Til dessert spiser vi riskrem med rød sos, som står til kjøling på trappa no.'' Hva står til kjøling!? Rød saus (sos er brun saus!) til riskrem skal være varm eller lunken, ikke iskald! Usj. Nei den skal være kald ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Jo! Sos = brun saus til kjøttkaker og middagspølser og sånt. Saus = alle sauser egentlig da. Og jo - rød saus til riskrem lages ved å helle en pose kirsebærkompott i en liten kjele, tynne den ut med litt sterkt blandet solbærsaft og varme den. Riskremen kan godt være kjøleskapskald. Nammmmm.....! Jeg blander ut kirsebærkompotten med litt vann, varmer den, men så må den inn i kjøleskapet for å avkjøles litt igjen ) Ikke være iskald men kaldere enn lunken. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 6. januar 2008 Del Skrevet 6. januar 2008 Jeg blander ut kirsebærkompotten med litt vann, varmer den, men så må den inn i kjøleskapet for å avkjøles litt igjen ) Ikke være iskald men kaldere enn lunken. Neida. Den skal gjerne være så varm at det ryker av den. ) Min kjære vil helst ha iskald jordbærsaus. *Hehe* Så der er vi ikke på samme planet gitt, han og jeg. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.