adelie Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Kyllingkjøttdeig fra prior består av 50 % kylling og 49 % kalkun, jeg måtte smile da jeg leste det på pakka. Men hvordan få det til å smake noe særlig? Prøvde som kjøttsaus til spaghetti, men smakte bare tomatsaus og tomatpure. Skjønner at barn liker det, for det har jo mild smak (eller ingen smak whatsoever). Noen voksentips her hadde vært supert 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Aner ikke. Ville bare si at jeg prøvde svinekjøttdeig en gang, den smakte overhode ingenting den heller. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
adelie Skrevet 10. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 10. januar 2008 Aner ikke. Ville bare si at jeg prøvde svinekjøttdeig en gang, den smakte overhode ingenting den heller. OK, notert Da slipper jeg å prøve det. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jølsen Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Bra du ikke spiser gris i hvertfall. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Geir Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Hva besto den siste prosenten av da? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jølsen Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Hva besto den siste prosenten av da? Hæstkuk. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
adelie Skrevet 10. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 10. januar 2008 Hva besto den siste prosenten av da? Det lurte jeg også på, for den siste ingrediensen var salt. Jeg tviler på om det er 1% salt, men jeg vet jo ikke. Jeg antar at de hadde måtte oppgi verdiene med desimaler mht kylling og kalkun, for å komme opp i 100%. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Geir Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Hæstkuk. Så lenge det bare er èn prosent, så vil det vel ikkje dominere smaken. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jølsen Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Så lenge det bare er èn prosent, så vil det vel ikkje dominere smaken. Nuvel :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Vi bruker kyllingkjøttdeig i tacoen. Gir mye bedre smak og det aller mest utrolige er at hele familien er enige 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Vi har med hell hatt den i pizza. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Jeg unngår kyllingkjøttdeig. Synes deg er et skikkelig heslig produkt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
adelie Skrevet 10. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 10. januar 2008 Jeg unngår kyllingkjøttdeig. Synes deg er et skikkelig heslig produkt. Ja, jeg tror det er første og siste gang for meg! Hensikten er vel bare at produsenten får utnyttet mest mulig av dyrene/fuglene eller hva vi skal kalle dem. (krekene?) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Geir Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Ja, jeg tror det er første og siste gang for meg! Hensikten er vel bare at produsenten får utnyttet mest mulig av dyrene/fuglene eller hva vi skal kalle dem. (krekene?) ''(krekene?)'' Kråkene kanskje? (vet aldri) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ingemanns kjære Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Nå er jo tomatsausen ganske kraftig i smak da... Jeg har brukt det mye til taco, woker den sammen med grønnsaker. Synes også det smaker godt sammen med pasta, men lager da gjerne ei pastagryte bestående av en eller annen form for pasta, kyllingkjøttdeig, løk, sopp, soltørkede tomater, creme fraiche. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 10. januar 2008 Del Skrevet 10. januar 2008 Nå er jo tomatsausen ganske kraftig i smak da... Jeg har brukt det mye til taco, woker den sammen med grønnsaker. Synes også det smaker godt sammen med pasta, men lager da gjerne ei pastagryte bestående av en eller annen form for pasta, kyllingkjøttdeig, løk, sopp, soltørkede tomater, creme fraiche. Jeg bruker den også mye til taco. Bruker bare kylling - og svinekjøttdeig til det. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.