Gå til innhold

trenger sårt tips


Gjest sommerdansensd

Anbefalte innlegg

Gjest sommerdansensd

Jeg har datet en fyr et par ganger nå, men føler at jeg ikke vil treffe han mer. Vi har kommet godt overens, men jeg trenger å være single litt til, ikke klar for å gå inn i noe nytt forhold ennå. Dessuten er jeg typen som ikke har sex utenom forhold, og jeg fikk en liten magefølelse på at han muligens kun var ute etter sex...men d vet jeg jo ikke da. Jeg er såpass umoden for å si det sånn, at jeg ikke tør å ringe han og si fra, men heller sende en sms. Sikkert teit av meg, men så sjenert er jeg likekvel...Hva kan jeg si på en pen måte? Forslag? Syns dette er litt vanskelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du trenger vel strengt tatt ikke møte ham for å gjøre det slutt. Jeg syns det er noe tull bortsett fra om det er et seriøst forhold. Om det bare er dating kan du gjerne sende sms etter mitt skjønn. Men det spørs kanskje hvor mye dere har datet. Litt vanskelig det der. Hva syns andre?

Jeg dater nesten ikke for jeg vet jeg ikke er klar for å være i noe forhold enda, og jeg hater å avise en ny date. Så har ikke så gode råd på hva du skal si. Sikkert best å være ærlig kanskje. Si at du ikke har lyst å date han noe mer for du har trenger å være singel en stund til. Si det som det er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

Ikke si at du vil være singel en stund til, det høres så fryktelig dumt ut og kan i verste fall være sårende. For jeg tror ikke du vil være singel en stund til, det klaffet bare ikke med vedkommende.

Jeg ville prøvd å si "Beklager, men jeg syns ikke dette funker for meg. Det er noe som mangler. Derfor vil jeg avslutte dette før det utvikler seg og noen ender opp med å bli såret."

Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...