Gå til innhold

Sammenheng med diagnosen?


Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg er sånn at det tar sinnsykt land tid å få tillit til noen. Eneste jeg egentlig har tillit til er vel egentlig moren min. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive dette, men med alle andre så "forventer" jeg vonde ting. Det kan være kritikk, bli "dumpa", jeg føler meg rett og slett ikke trygg og jeg stoler ikke på de. Jeg lurer på om dette kan ha en sammenheng med min diagnose schizotyp lidelse. Jeg har nemlig lest litt om sosial angst, og lest at det ofte kan være dette med at det bare er familien man stoler på. Og de med schizotyp lidelse har jeg vel også lest at han endel sosial angst.

Jeg innrømmer at jeg trenger antipsykotiske medikamenter, men nå føler jeg meg ganske symptomfri for "den delen"... dette her er noe annet. Lurer på om jeg i tillegg har litt sosial angst.

Dette er et stort problem for meg egentlig, for på studiet så klarer jeg jo ikke bli venner med noen, og jeg ender opp med å bare sitte å sture og deppe alene på hybelen... som igjen går ut over studiene.

Har ofte også angst for å gå ut, egentlig, selv om dette ikke innbærer samhandling med andre... føler bare at eneste stedet jeg kan slappe av er hjemme... men der blir jeg fort deppa da...

Det er mer, og. Jeg er også redd for å reise steder. Jeg er redd for byer.

Er det noen høyere sammenheng her? Eller er det bare slik at jeg har flere typer problemer? For dette med angst for å reise steder har jo noe med angst å gjøre... det hjelper å være sammen med andre, men på grunn av at jeg ikke har de sosiale egenskapene som er nødvendig for å ha andre å være med, er jeg helt overlatt til meg selv...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...