Gå til innhold

Er dette normalt?


Gjest Arvina

Anbefalte innlegg

Hei Jeg lurer på om min oppførsel er "normal"? Jeg er ofte redd når jeg er alene,men dette kan å skje når jeg er med min mann, at det er noen enten utenfor huset eller i huset som skal ta meg. Jeg klarer nesten ikke å gå ut alene for jeg er redd for at det skal dukke opp noen som skal ta meg. Jeg stopper ofte i panikk å ser meg rundt i tilfelle om det er noen som er ute etter meg. Jeg føler meg oppriktig livredd når disse innfallene skjer. Jeg opplever og at jeg har en tedens til å tro at andre mennesker er ut etter å skade meg enten fysisk eller psykisk, jeg synes det er vanskelig å ha kontakt med andre mennesker pga. dette. Jeg har ikke hatt en solrik barndom, den var preket av mye psykisk og fysisk terror. Jeg går til psykriater, men tørr ikke å nevne dette til han, jeg er så redd for å ikke bli trodd. Jeg kan nevne å at det er nær familie med psykoselidelser. Jeg har også depresjon, sosial angst å litt generaliserende angst kan det forkomme av depresjon eller angsten? Det er så forferdelig slitsomt å være redd hele tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er ikke vanlig å ha det slik. Synes du skal fortelle din psykiater om det, du har ingenting å tape, kun noe å vinne, på å si det som det er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nils Håvard Dahl, psykiater

Det er ikke normalt.

Ingen kan hjelpes i psykoterapi om de lyver. Å holde viktige ting skjult er også å lyve. Derfor må du fortelle alt slik som det er for deg. Da gir du behandleren mulighet til å hjelpe deg.

Du vil ha nytte av små doser antipsykotika.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...