Gjest takk om du svarer Skrevet 26. januar 2008 Del Skrevet 26. januar 2008 Jeg har en svinefilet, den vil jeg helsteke i ovnen. Beregner jeg slik som til kyllingfilet ca 20 min? Fileten er på 850gram. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aliza1365380759 Skrevet 26. januar 2008 Del Skrevet 26. januar 2008 Vet ikke om dette hjelper: http://matprat.no/artikkel.aspx?artid=7306 ? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aliza1365380759 Skrevet 26. januar 2008 Del Skrevet 26. januar 2008 Vet ikke om dette hjelper: http://matprat.no/artikkel.aspx?artid=7306 ? Fant dette, det hjelper kanskje mer: http://matprat.no/artikkel.aspx?artid=8216 2. Stikk inn et steketermometer og sett fileten i forvarmet ovn på 125° C i ca. 20 minutter hvis du vil ha rosa kjerne (70 °C), i ca. 30 minutter hvis du ønsker den gjennomstekt (76 °C). La filetene hvile i minst 5 minutter før de skjæres i skiver 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.