Gå til innhold

Akupunktur mot psykiske lidelser


tjohei

Anbefalte innlegg

Har du prøvd det? Har hørt at det kan hjelpe mot angst, depresjon og overvektsproblemer. Har veldig lyst til å prøve hvis jeg føler at den behandlingen jeg har nå ikke hjelper. Jeg er interessert i å høre om deres erfaringer eller hva NHD sier til dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest løseropp

Jeg fikk akupunktur for mine nakke og ryggsmerter. Samtidig fikk jeg fotsonebehandling og healingmasasje. Første dagen etter behandling så måtte jeg være forberedt på at dyptrengte følelser kunne komme opp. Og det stemte. Jeg lå på sofaen hjemme og gråt og gråt uten å kunne si hvorfor. Ja, det hjelper for veldig mye og det anbefales.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Melba1365380968

Jeg får akupunktur for å hjelpe meg få ned stressnivået i kroppen slik at jeg slipper å ha så store muskelspenninger (jeg har ptsd). Det varierer om akupunktøren setter nåler i såkalte triggerpunkter for spesielle deler av kroppen (eks for ei skulder som har hengt seg opp), eller om nålene settes i mer tradisjonelle akupunkturpunkter generelt for hele kroppen.

Jeg har også fått satt noen veldig intensive nåler for å hjelpe meg sove bedre (rett under hælen). Den er veldig ubehagelig å sette, men den virker veldig godt.

Og så merker jeg god virkning av de såkalte "hodenålene" som settes, de hjelper meg fokusere mer på en ting, så jeg slipper unna kaoset i hodet for en liten stund.

Ingen tvil om at dette har hjulpet meg! Jeg bryr meg ikke om det er vitenskapelig bevisbart eller placebo. Anbefaler akupunktur på det varmeste. (Det hører med til historien at jeg var über-skeptisk til dette i begynnelsen, men fysioterapeuten min overtalte meg til å prøve det).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...