Lillemus Skrevet 3. februar 2008 Skrevet 3. februar 2008 Spiste grøt til middag i dag og skal ha en liten fiskewok til kvelds. Har litt lite grønnsaker (gulrot, blomkål, broccoli og paprika), liker å ha squash og kålrot også. Skal ha laks og ris, hvordan blir det å hive noen eplebiter i woken sammen med grønnsakene og risen? Har spist ris med eplebiter i før og det var godt i alle fall. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 3. februar 2008 Skrevet 3. februar 2008 Du dør ikke av det, det er sikkert... Hvordan det smaker, det må du fortelle oss om en times tid 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. februar 2008 Forfatter Skrevet 3. februar 2008 [quote name=Lotte )' timestamp='1202065029' post='3797353] Du dør ikke av det, det er sikkert... Hvordan det smaker, det må du fortelle oss om en times tid Joda - tenkte bare om det var en totalt feil kombinasjon liksom. ) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 3. februar 2008 Skrevet 3. februar 2008 Joda - tenkte bare om det var en totalt feil kombinasjon liksom. ) Hvis man har ofret et 5-minutt på å se på et eller annet matprogram, så ser man at det ikke finnes noen fasit. Det er bare å prøve seg fram med hva-som-helst. 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. februar 2008 Forfatter Skrevet 3. februar 2008 [quote name=Lotte )' timestamp='1202065444' post='3797363] Hvis man har ofret et 5-minutt på å se på et eller annet matprogram, så ser man at det ikke finnes noen fasit. Det er bare å prøve seg fram med hva-som-helst. Åååkei da. *Kutter opp et eple* 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 3. februar 2008 Skrevet 3. februar 2008 Åååkei da. *Kutter opp et eple* Eier du ikke en epledeler? *praktisk* ;o))) 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 3. februar 2008 Skrevet 3. februar 2008 Epler blir jo så utrolig blaute når de varmes opp, ikke noe særlig til konsistens. Men smaken er sikkert bra, blir sikkert litt syrlig. 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. februar 2008 Forfatter Skrevet 3. februar 2008 [quote name=Lotte )' timestamp='1202065698' post='3797371] Eier du ikke en epledeler? *praktisk* ;o))) Ble spisbart, men ikke noe kjempesuksess. Eple i woken altså. Ble for syrlig, men det kan jo komme av at jeg la dem i litt limesaft før steking så de ikke skulle bli brune. Jaja, da har jeg prøvd det i alle fall! ) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 3. februar 2008 Skrevet 3. februar 2008 Ble spisbart, men ikke noe kjempesuksess. Eple i woken altså. Ble for syrlig, men det kan jo komme av at jeg la dem i litt limesaft før steking så de ikke skulle bli brune. Jaja, da har jeg prøvd det i alle fall! ) Ok, da vet vi _det_! 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 3. februar 2008 Skrevet 3. februar 2008 Ble spisbart, men ikke noe kjempesuksess. Eple i woken altså. Ble for syrlig, men det kan jo komme av at jeg la dem i litt limesaft før steking så de ikke skulle bli brune. Jaja, da har jeg prøvd det i alle fall! ) Det er jo ikke wokens feil, da - så du må i hvert fall ikke konkludere med at eple er uegnet i wok som sådan. Alt avhenger av smakskombinasjonene. Eple er f.eks kjempegodt sammen med kylling eller svin, paprika, purre og en fyldig woksaus med curry eller red curry til. Balanser gjerne med f.eks litt mangochutney el.l. Men jeg skjønner at det ikke passet så godt til det du skisserte i innlegget over her. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.