Hugmee Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Hei Lillemus! Var det ikke du som for en stund siden spurte om holdbarheten på sauser til wok? Jeg kom hvertfall over dette da jeg leste i en kokebok: Det står et eget kapittel om soyasauser, østersaus, fiskesaus, chilisaus, sesamolje osv. så står det "Alle sausene er gjæret, og har dermet ubegrenset holdbarhet. Men hvis sausene står fr lenge, fordamper fuktigheten, og de blir mer konsentrert i smaken. Det lønner seg derfor å kjøpe små flsker." Med andre ord så er holdbarhetsdatoen på flasken ikke noe å bry seg om Hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/301090-lillemus/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 6. mars 2008 Del Skrevet 6. mars 2008 Takker! For det står på østerssausflaska at den er holdbar en mnd etter åpning. Men da fortsetter jeg bare å bruke den og satser på det beste! )))) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/301090-lillemus/#findComment-2436889 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hugmee Skrevet 6. mars 2008 Forfatter Del Skrevet 6. mars 2008 Takker! For det står på østerssausflaska at den er holdbar en mnd etter åpning. Men da fortsetter jeg bare å bruke den og satser på det beste! )))) Jeg har aldri brydd meg om det som står på flaska - og nå fikk jeg jo til og med bekreftet det i en fagbok (kokebok) så da må det jo gå bra 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/301090-lillemus/#findComment-2436897 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.