Gjest sur baker Skrevet 6. mars 2008 Skrevet 6. mars 2008 Hvilken krem bruker du på skolebrød? Og ikke minst... når tar vi på kremen? Før eller etter steking? 0 Siter
Lillemus Skrevet 6. mars 2008 Skrevet 6. mars 2008 Vaniljekrem og den skal has på bollene før steking. Google er et fint dyr. ;o) 0 Siter
Gjest sur baker Skrevet 6. mars 2008 Skrevet 6. mars 2008 Vaniljekrem og den skal has på bollene før steking. Google er et fint dyr. ;o) Ja, det er akkurat det jeg har gjort. Ser ikke bra ut etter steking. Blir brunsvidd kremen. Har du noen gang stekt det sånn selv? 0 Siter
Glimtipper Skrevet 6. mars 2008 Skrevet 6. mars 2008 Ja, det er akkurat det jeg har gjort. Ser ikke bra ut etter steking. Blir brunsvidd kremen. Har du noen gang stekt det sånn selv? Da har du stekt for lenge. 10-12 minutter er lenge nok. 0 Siter
Gjest sur baker Skrevet 6. mars 2008 Skrevet 6. mars 2008 Da har du stekt for lenge. 10-12 minutter er lenge nok. Stekt i 11 minutter, to brett, varmluft 210 grader. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 6. mars 2008 Skrevet 6. mars 2008 Stekt i 11 minutter, to brett, varmluft 210 grader. Er ikke 210 grader på varmluft i overkant? 0 Siter
Gjest sur baker Skrevet 6. mars 2008 Skrevet 6. mars 2008 Er ikke 210 grader på varmluft i overkant? Jo, det er visst det. 180 grader er sikkert nok til den tandre kremen. 0 Siter
Glimtipper Skrevet 6. mars 2008 Skrevet 6. mars 2008 Stekt i 11 minutter, to brett, varmluft 210 grader. Det er for varmt. 175-180 grader holder i massevis ved varmluft. 0 Siter
Lillemus Skrevet 6. mars 2008 Skrevet 6. mars 2008 Ja, det er akkurat det jeg har gjort. Ser ikke bra ut etter steking. Blir brunsvidd kremen. Har du noen gang stekt det sånn selv? Da har du hatt for sterk vame på ovnen vil jeg tro. Det er mange år siden jeg har lagd skolebrød, men har lagd det ja. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.