Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har endelig klart å lager supergod latte m mokkakanne som smaker som den i italia = bedre enn på dumme norske kaffebarer!

Fant ut av det fra en nettside om kaffe + frokostkafèen i italia. Trikset er segafredo kaffe, Espresso moka. Og to plater. En på fullt m kaffen og en på svakt med melken (hel såklart, om den skal bli perfekt - skummet eller lett går bra til hverdags).

Så fort kaffen begynner å piple skyves melken til side og kaffen bort på den svake, så får den piple laaangsomt. Nesten så man besvimer av lykke til frokost! :)

PS Husk å skylle kaffekannen i varmt vann grundig og å oppbevare kaffen i kjøleskapet! God påske! :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/302075-cathlin/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Å så kult!!!:-)

Hva er segafredo kaffe og Espresso moka? Er det kaffetyper?

Jeg bruker også helmelk, syns absolutt at det blir best skum med den.

Nå fikk jeg også lyst til å lage latte.

God påske!:-)

Mm, segafredo er merket, Espresso moka er typen. De har på mega her i byn.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/302075-cathlin/#findComment-2445645
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...