Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AneM1365380603

Jeg lovet deg tilbakemelding på lakseretten med salat og båndspaghetti.

Det var utrolig godt. Retten minner meg om noe jeg spiste på restaurant for mange år siden. Jeg har alltid hatt lyst til å smake det igjen.

Min fiskehatende sønn utbrøt "Mamma, denne laksen var jo kjempegod!". Den eldste datteren sa "Dette er jo dritgodt". Høres ikke godt ut med dritgodt da, men men ;o)

Alle sammen syntes dette var både spennende og godt, så jeg skal garantert lage det igjen. Dessuten fikk jeg inspirasjon til å lage noe lignende med skinke og en spennende ost i sausen. Eller noe :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317105-viviola/
Del på andre sider

Fortsetter under...

AneM1365380603

Oppskrift...? Jah?

:)

Jeg husker ikke tråden, men jeg klippa ut det jeg hadde bruk for. Her er hva Viviola skreiv:

''Tar litt hvitløk eller vårløk eller purreløk og hakker opp sammen med litt chili og ingefær. Freser det i panna. Deler opp laksen i biter (med litt størrelse, omtrent dobbelt så store som de bitene man putter i munnen).

Når løk og chili og ingefær har frest seg litt stekt, så heller jeg på en boks med matfløte. Skrur ned tempen og lar det småkoke i panna i 7-8 minutter, smaker til med salt og pepper. Har så i fisken helt mot slutten, når fløten begynner å tykne. Fisken trenger bare 4-5 minutter, så er den ferdig.

Båndspaghetti kokes etter anvisningen på pakka.

Serverer denne med grønn salat til, det er supersuksess. Og veldig rask mat.

(Det man freser i panna kan man jo bestemme selv, det man ikke liker kutter man bare ut.) ''

Båndspaghettien skal ikke blandes i sausen.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317105-viviola/#findComment-2605094
Del på andre sider

Jeg husker ikke tråden, men jeg klippa ut det jeg hadde bruk for. Her er hva Viviola skreiv:

''Tar litt hvitløk eller vårløk eller purreløk og hakker opp sammen med litt chili og ingefær. Freser det i panna. Deler opp laksen i biter (med litt størrelse, omtrent dobbelt så store som de bitene man putter i munnen).

Når løk og chili og ingefær har frest seg litt stekt, så heller jeg på en boks med matfløte. Skrur ned tempen og lar det småkoke i panna i 7-8 minutter, smaker til med salt og pepper. Har så i fisken helt mot slutten, når fløten begynner å tykne. Fisken trenger bare 4-5 minutter, så er den ferdig.

Båndspaghetti kokes etter anvisningen på pakka.

Serverer denne med grønn salat til, det er supersuksess. Og veldig rask mat.

(Det man freser i panna kan man jo bestemme selv, det man ikke liker kutter man bare ut.) ''

Båndspaghettien skal ikke blandes i sausen.

Det hørtes utrolig godt ut!!!!!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317105-viviola/#findComment-2605276
Del på andre sider

Gjest ViViola

Så bra!

"Dritgodt" - vel, det er jo omtrent det beste i verden, så da får vi med spåkøre bare godta det. :-)

Ja, det er utallige varianter å forsøke seg på, fisk er ikke lenger "bare fisk".

Finner du ut en ny og spennende samt velsmakende og populær variant, så hiv den ut her!

:-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317105-viviola/#findComment-2605286
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...