Gå til innhold

Middag med bacon i?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 49
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • mariaflyfly

    14

  • annegunn

    4

  • Mary Poppins

    3

  • candyqueen_83

    3

Populære dager

Mest aktive i denne tråden

Man tager en kyllingfilet og deler den på langs. Inni legger man et par skiver med ost. Dette steker man og serverer med ris, salat og noen skiver stekt bacon på toppen :-)

Hmmmmm! Hørtes godt ut!

Men blir ikke det litt voldsomt med både kylling og bacon sammen?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317177-middag-med-bacon-i/#findComment-2605288
Del på andre sider

Gjest Gulla Wiltersen

Hmmmmm! Hørtes godt ut!

Men blir ikke det litt voldsomt med både kylling og bacon sammen?

Neida - det går helt fint det. Ungene mine elsker det der :-)

(Selvom minstemann insisterer på å drepe all mat ved hjelp av ketchup for tiden.....)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317177-middag-med-bacon-i/#findComment-2605291
Del på andre sider

Annonse

Gjest ViViola

Neida - det går helt fint det. Ungene mine elsker det der :-)

(Selvom minstemann insisterer på å drepe all mat ved hjelp av ketchup for tiden.....)

''Selvom minstemann insisterer på å drepe all mat ved hjelp av ketchup for tiden.....''

Huff, det gjør den eldste min også, jeg lurer på hvor mye ketchup man egentlig kan spise uten at det brenner hull på magesekken?

Nå setter vi begrensninger, da, både i mengde og på hva hun får spise det på. Hadde hun selv fått bestemme hadde hun nok hatt ketchup på pannekaker også... JÆKK!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317177-middag-med-bacon-i/#findComment-2605295
Del på andre sider

Gjest ViViola

Det hørtes godt ut ja! Med ostesaus så mener du vanlig hvit saus med gulost oppi og litt godt krydder, ikke sant?

Jeg lager bare vanlig hvit saus uten noe spesielt krydder, og hiver oppi hvitost. Veldig enkelt.

Og av og til lager jeg bare vanlig hvit saus også, veldig godt det òg.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317177-middag-med-bacon-i/#findComment-2605297
Del på andre sider

Gjest Gulla Wiltersen

''Selvom minstemann insisterer på å drepe all mat ved hjelp av ketchup for tiden.....''

Huff, det gjør den eldste min også, jeg lurer på hvor mye ketchup man egentlig kan spise uten at det brenner hull på magesekken?

Nå setter vi begrensninger, da, både i mengde og på hva hun får spise det på. Hadde hun selv fått bestemme hadde hun nok hatt ketchup på pannekaker også... JÆKK!

Jeg lar han spise ketchup. Men jeg begrenser mengden til hvert måltid jeg også. En eller annen gang blir han vel lei håper jeg :-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317177-middag-med-bacon-i/#findComment-2605298
Del på andre sider

Gjest ViViola

Jeg lar han spise ketchup. Men jeg begrenser mengden til hvert måltid jeg også. En eller annen gang blir han vel lei håper jeg :-)

Sukk, det er pappa her i huset som er størst ketchupmotstander, så han kjemper ketchupkampen omtrent hver dag.

Jeg holder kjeft og ligger lavt, svarer kun på direkte tiltale.

:-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317177-middag-med-bacon-i/#findComment-2605302
Del på andre sider

Annonse

Gjest Elextra

Hmmmmm! Hørtes godt ut!

Men blir ikke det litt voldsomt med både kylling og bacon sammen?

''Men blir ikke det litt voldsomt med både kylling og bacon sammen?''

Kylling er jo lett mat, så det passer fint!

Jeg pleier å marinere kyllingfileter før jeg ruller dem inn i bacon og steker dem i ovnen (evt. griller på sommeren). Også kjempegodt! :-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317177-middag-med-bacon-i/#findComment-2605436
Del på andre sider

Gjest ViViola

''Men blir ikke det litt voldsomt med både kylling og bacon sammen?''

Kylling er jo lett mat, så det passer fint!

Jeg pleier å marinere kyllingfileter før jeg ruller dem inn i bacon og steker dem i ovnen (evt. griller på sommeren). Også kjempegodt! :-)

''Jeg pleier å marinere kyllingfileter før jeg ruller dem inn i bacon og steker dem i ovnen''

Marineres i hva?

Stekes på hvor varmt hvor lenge?

Tilbehør?

Det høres veldig godt ut, og vi med god tilgang på harryland (også kalt Sverige) har alltid mye bacon og kylling i frysern. Hadde vært gøy å prøve noe nytt.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317177-middag-med-bacon-i/#findComment-2605440
Del på andre sider

Gjest Elextra

''Jeg pleier å marinere kyllingfileter før jeg ruller dem inn i bacon og steker dem i ovnen''

Marineres i hva?

Stekes på hvor varmt hvor lenge?

Tilbehør?

Det høres veldig godt ut, og vi med god tilgang på harryland (også kalt Sverige) har alltid mye bacon og kylling i frysern. Hadde vært gøy å prøve noe nytt.

Jeg pleier å "slenge sammen" (Gulla-uttrykk) en marinade av olivenolje, god edikk, hvitløk, urter, salt og pepper. Har jeg tid, kan det gjerne ligge i flere timer, men ofte blir det bare en knapp halvtime eller så. Ruller baconen rundt etter marinering, litt klissete, men...

Forøvrig er marineringen ikke helt nødvendig for at det skal bli godt når man bruker bacon, men den gjør kyllingen ekstra saftig og smakfull. Marinaden er også veldig god om man steker kyllingfileter uten bacon rundt.

Tror jeg bruker ganske varm ovn (200-225 grader), og de må ha drøye 20 minutter, nesten 30 om det er fileter av den helt store typen.

Vi har ofte pastarør med pestosaus og med cherrytomater i til.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317177-middag-med-bacon-i/#findComment-2605448
Del på andre sider

Jeg lar han spise ketchup. Men jeg begrenser mengden til hvert måltid jeg også. En eller annen gang blir han vel lei håper jeg :-)

Jeg har en som spiser ketchup på nesten alt jeg også. Søstra liker ikke ketchup, så hun insisterer på å ha sennep på alt som han har ketchup på...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317177-middag-med-bacon-i/#findComment-2605474
Del på andre sider

Gjest ViViola

Jeg pleier å "slenge sammen" (Gulla-uttrykk) en marinade av olivenolje, god edikk, hvitløk, urter, salt og pepper. Har jeg tid, kan det gjerne ligge i flere timer, men ofte blir det bare en knapp halvtime eller så. Ruller baconen rundt etter marinering, litt klissete, men...

Forøvrig er marineringen ikke helt nødvendig for at det skal bli godt når man bruker bacon, men den gjør kyllingen ekstra saftig og smakfull. Marinaden er også veldig god om man steker kyllingfileter uten bacon rundt.

Tror jeg bruker ganske varm ovn (200-225 grader), og de må ha drøye 20 minutter, nesten 30 om det er fileter av den helt store typen.

Vi har ofte pastarør med pestosaus og med cherrytomater i til.

Mmmm! Tusen takk, dette skal vi prøve!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317177-middag-med-bacon-i/#findComment-2605526
Del på andre sider

Forresten, vi koker gjerne gulrot ved siden av også, eller rettere sagt, sammen med blomkålen.

Da blir det enda bedre.

:-)

Jeg brukte din rett som inspirasjon og laget dette:

*Stekt bacon

*grønn båndspaghetti

*ostesaus med blomkål og sukkererter oppi

Var godt det :-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/317177-middag-med-bacon-i/#findComment-2605678
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...