morsan Skrevet 18. april 2009 Del Skrevet 18. april 2009 Den belgiske-vaffel-tråden din: Husker ikke om deu spurte hvor de selger det eller om du spurte hvilke merker som er bra, men i tilfelle det var det første: Jeg så jern til salgs på Kitchn på Oslo City til kr 649. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/327520-laban/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 18. april 2009 Del Skrevet 18. april 2009 Er det sånne firkantede (rektangulære) på ca. 5x8 cm dere snakker om? Husker jeg elsket dem da jeg var liten, vi pleide å kjøpe dem i pakker som lå i kjekshylla og de hadde et søtt fyll. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/327520-laban/#findComment-2734358 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 18. april 2009 Forfatter Del Skrevet 18. april 2009 Er det sånne firkantede (rektangulære) på ca. 5x8 cm dere snakker om? Husker jeg elsket dem da jeg var liten, vi pleide å kjøpe dem i pakker som lå i kjekshylla og de hadde et søtt fyll. Nei det er vel gullvafler, det? Husker vi kjøpte slike kjeks også. Belgiske vafler er slike store, firkantede litt stive vafler, som selges nystekte og ikke ferdig i pakker i kjeksavdelingen, meg bekjent ihvertfall;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/327520-laban/#findComment-2734361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 18. april 2009 Del Skrevet 18. april 2009 Nei det er vel gullvafler, det? Husker vi kjøpte slike kjeks også. Belgiske vafler er slike store, firkantede litt stive vafler, som selges nystekte og ikke ferdig i pakker i kjeksavdelingen, meg bekjent ihvertfall;-) Nei, gullvafler er jo bittesmå, jeg er ganske sikker på at de het belgiske vafler altså. *Søker på nettet* Joda, de så sånn ut, men de lå to og to sammen og hadde et slags kremfyll mellom. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/327520-laban/#findComment-2734368 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lotte :o) Skrevet 18. april 2009 Del Skrevet 18. april 2009 Nei, gullvafler er jo bittesmå, jeg er ganske sikker på at de het belgiske vafler altså. *Søker på nettet* Joda, de så sånn ut, men de lå to og to sammen og hadde et slags kremfyll mellom. Franske vafler? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/327520-laban/#findComment-2734371 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 18. april 2009 Del Skrevet 18. april 2009 [quote name=Lotte )' timestamp='1240052846' post='4134092] Franske vafler? Hm.... *søker igjen* Nei, de så akkurat som de belgiske. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/327520-laban/#findComment-2734374 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 18. april 2009 Del Skrevet 18. april 2009 Nei, gullvafler er jo bittesmå, jeg er ganske sikker på at de het belgiske vafler altså. *Søker på nettet* Joda, de så sånn ut, men de lå to og to sammen og hadde et slags kremfyll mellom. Det blir som å kalle Grandiosa pizza det da, hehe.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/327520-laban/#findComment-2734375 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 19. april 2009 Del Skrevet 19. april 2009 Jeg spurte om noen hadde erfaringer med å lage slike vafler selv, men fikk ikke svar fra noen som hadde det. Årsaken til at jeg spurte, var at jeg vurderte å ønske meg et sånt jern til bursdagen. Det endte med at jeg tok sjansen, og fikk et Cloer-jern av søsteren min. Jeg har testet det én gang, med en oppskrift jeg fant på nettet, fra Opplysningskontoret for egg eller noe sånt. Gutta syntes det smakte ordentlige belgiske vafler, selv var jeg så sørpe forkjøpa i slutten av påskeferien at jeg ikke kjente forskjell på agurk og tomat, så jeg vet ikke hva de smakte :-( Men konsistensen ble bra etter at jeg hadde prøvd meg fram litt på termostaten - jeg var litt skeptisk til om resultatet bare skulle bli tjukke "kladder", altså mer som mislykkede vanlige vafler. Det skjedde i hvert fall ikke med den oppskriften - har vel tenkt å prøve flere forskjellige etter hvert. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/327520-laban/#findComment-2735061 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 19. april 2009 Del Skrevet 19. april 2009 Jeg spurte om noen hadde erfaringer med å lage slike vafler selv, men fikk ikke svar fra noen som hadde det. Årsaken til at jeg spurte, var at jeg vurderte å ønske meg et sånt jern til bursdagen. Det endte med at jeg tok sjansen, og fikk et Cloer-jern av søsteren min. Jeg har testet det én gang, med en oppskrift jeg fant på nettet, fra Opplysningskontoret for egg eller noe sånt. Gutta syntes det smakte ordentlige belgiske vafler, selv var jeg så sørpe forkjøpa i slutten av påskeferien at jeg ikke kjente forskjell på agurk og tomat, så jeg vet ikke hva de smakte :-( Men konsistensen ble bra etter at jeg hadde prøvd meg fram litt på termostaten - jeg var litt skeptisk til om resultatet bare skulle bli tjukke "kladder", altså mer som mislykkede vanlige vafler. Det skjedde i hvert fall ikke med den oppskriften - har vel tenkt å prøve flere forskjellige etter hvert. I Thailand blandet de banan inn i røra på slike belgiske vafler og det var kjempegodt. Jeg har ikke lest resten av tråden altså ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/327520-laban/#findComment-2735070 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 20. april 2009 Del Skrevet 20. april 2009 Er det sånne firkantede (rektangulære) på ca. 5x8 cm dere snakker om? Husker jeg elsket dem da jeg var liten, vi pleide å kjøpe dem i pakker som lå i kjekshylla og de hadde et søtt fyll. Jeg har sett noen slags kjeks som likner, men de jeg tenker på, har nok ikke holdbarhet til å bli solgt på den måten. Her er et eksempel - det kan fort bli mer enn søtt nok: http://lillebitte.blogspot.com/2009/02/belgiske-vafler.html På danske isbarer og konditorier lukter det ofte belgiske vafler... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/327520-laban/#findComment-2735224 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 23. april 2009 Forfatter Del Skrevet 23. april 2009 I Thailand blandet de banan inn i røra på slike belgiske vafler og det var kjempegodt. Jeg har ikke lest resten av tråden altså ;o) Re banan i røra: Jeg har fått servert amerikanske pannekaker hvor man har tilsatt most banan i røra. Og så steker man små, tykke pannekaker og spiser med lønnesirup på! Mmmmmm 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/327520-laban/#findComment-2737157 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 23. april 2009 Del Skrevet 23. april 2009 Re banan i røra: Jeg har fått servert amerikanske pannekaker hvor man har tilsatt most banan i røra. Og så steker man små, tykke pannekaker og spiser med lønnesirup på! Mmmmmm Det hørtes veldig godt ut ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/327520-laban/#findComment-2737538 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.