Gjest redd for skade på babyen min Skrevet 25. april 2009 Del Skrevet 25. april 2009 Hei! Jeg er gravid, 31 uker på vei. Kom hjem fra ferie i Paris i dag. Dessverre har denne turen gitt meg store bekymringer vedr toxoplasmose. Har ikke hatt det tidligere. Jeg spiste biff ute på torsdag, bestilte gjennomstekt. Begynte å spise av den og kjøttet var godt stekt. Litt inni oppdaget jeg at da var kjøttet lyserosa, ikke helt gjennomstekt lenger. Stoppet å spise det da, men hadde nok fått i meg et par biter. Noe som har gitt meg fullstendig angst nå. Hvor fort kan jeg ta ny blodprøve for å se om jeg er smittet? Tar det lang tid å analysere en slik prøve (tok en tidlig i graviditeten og legen sa det tok 2 uker å få svar) Må kjøttet være 100 prosent gjennomstekt for at parasitten skal dø? Og ikke minst, hva slags skader kan fosteret få hvis det blir smittet så sent i svangerskapet? Tusen takk for svar 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.