Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Aimabel

Bare tre minutter, det er raskt. Linfrø var lurt, for da får man jo samtidig i seg et eller annet jeg ikke husker hva var, MEN som er veldig sunt.

Fiber, omega 3? Glemte å skrive at jeg bruker melk. Men et annet havregrynstips er cultura med linfrø, solsikkefrø, rosiner og havregryn. Mix det før du går på badet så er det mykt opp litt til frokost.

Fortsetter under...

  • Svar 48
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • cathlin

    17

  • frosken

    4

  • morsan

    3

  • BMS!

    3

Mest aktive i denne tråden

candyqueen_83

1. Hvor ofte spiser du havregrøt til frokost?

Noen ganger i måneden.

2. Hvor lang tid bruker du på å lage den?

5 minutter

3. Hvilke gryn bruker du, og bruker du vann og/eller melk?

Bjørns lettkokte eller hva det heter, og vann

4. Hva kan man ha i for å gjøre den mer spennende?

Eplebiter?

5. Kan det funke med for eksempel vaniljekesam og rabarbra? `

Kan det sikkert

6. Er det egentlig noe særlig godt med havregrøt eller spiser du den bare for å være sunn?

Det er godt innimellom

7. Hvor i svarte er det blitt av Tonie, og hva med Geir?

En øde øy sammen?

1. Hvor ofte spiser du havregrøt til frokost?

Noen ganger i måneden.

2. Hvor lang tid bruker du på å lage den?

5 minutter

3. Hvilke gryn bruker du, og bruker du vann og/eller melk?

Bjørns lettkokte eller hva det heter, og vann

4. Hva kan man ha i for å gjøre den mer spennende?

Eplebiter?

5. Kan det funke med for eksempel vaniljekesam og rabarbra? `

Kan det sikkert

6. Er det egentlig noe særlig godt med havregrøt eller spiser du den bare for å være sunn?

Det er godt innimellom

7. Hvor i svarte er det blitt av Tonie, og hva med Geir?

En øde øy sammen?

''En øde øy sammen?''

Hehe:-)

Annonse

1. Hvor ofte spiser du havregrøt til frokost?

Aldri til frokost, men noen ganger med melk/sukker/syltetøy -uten koking.

2. Hvor lang tid bruker du på å lage den?

Jeg kjøper noen ganger disse pakkene som lages til i mikrobølgeovn med eple og kanel. Godt - og det tar 3 min.

3. Hvilke gryn bruker du, og bruker du vann og/eller melk?

Bjørns Lettkokte. Hvis jeg en sjelden gang lager grøt selv- så med melk.

4. Hva kan man ha i for å gjøre den mer spennende?

Epler/kanel

5. Kan det funke med for eksempel vaniljekesam og rabarbra?

Sikkert:-)

6. Er det egentlig noe særlig godt med havregrøt eller spiser du den bare for å være sunn?

Det er godt med havregryn:-)

7. Hvor i svarte er det blitt av Tonie, og hva med Geir?

Det lurer jeg også på....Savner tonie :-(

1. Hvor ofte spiser du havregrøt til frokost?

Sjelden, har det 1-3 ganger i mnd til middag.

2. Hvor lang tid bruker du på å lage den?

Omtrent 5 minutter :)

3. Hvilke gryn bruker du, og bruker du vann og/eller melk?

Bjørn Lettkokte havregryn. Halvblander med vann og skummet melk.

4. Hva kan man ha i for å gjøre den mer spennende?

Du kan halvblande med eplejuice og melk og ha i kanel - nydelig.

Ellers er det godt med sukker og kanel på, eller med eplesyltetøy og kanel. Rosiner er godt i. Bringebærsyltetøy også. Ungene synes det er godt med en smørklatt, men det synes ikke jeg er så godt.

5. Kan det funke med for eksempel vaniljekesam og rabarbra?

Helt sikkert.

6. Er det egentlig noe særlig godt med havregrøt eller spiser du den bare for å være sunn?

Jeg synes det er kjempegodt!!!

7. Hvor i svarte er det blitt av Tonie, og hva med Geir?

Jeg har ingen anelse :D

''1. Hvor ofte spiser du havregrøt til frokost?''

Nesten aldri

''2. Hvor lang tid bruker du på å lage den?'' Husker ikke - ganske kort tid ihvertfall

''3. Hvilke gryn bruker du, og bruker du vann og/eller melk?'' Bjørns lettkokte havregryn og bare vann (NB: Må ha oppi gryyna mens vannet er kaldt for å få "smooth" grøt)

''4. Hva kan man ha i for å gjøre den mer spennende?'' Rosiner

''5. Kan det funke med for eksempel vaniljekesam og rabarbra? '' Sikkert

''6. Er det egentlig noe særlig godt med havregrøt eller spiser du den bare for å være sunn?'' Det er godt, men aner ikke hvorfor jeg ikke spiser det oftere - har vel noe med arbeidsmengde og oppvask å gjøre, pluss at jeg ikke har det som vane.

''7. Hvor i svarte er det blitt av Tonie, og hva med Geir?''

tonie forbereder en utstilling sammen med Aune Sand og Geir er i dvale før Kiri te Kanawa-konserten!

1. Hvor ofte spiser du havregrøt til frokost?

Aldri til frokost, men noen ganger med melk/sukker/syltetøy -uten koking.

2. Hvor lang tid bruker du på å lage den?

Jeg kjøper noen ganger disse pakkene som lages til i mikrobølgeovn med eple og kanel. Godt - og det tar 3 min.

3. Hvilke gryn bruker du, og bruker du vann og/eller melk?

Bjørns Lettkokte. Hvis jeg en sjelden gang lager grøt selv- så med melk.

4. Hva kan man ha i for å gjøre den mer spennende?

Epler/kanel

5. Kan det funke med for eksempel vaniljekesam og rabarbra?

Sikkert:-)

6. Er det egentlig noe særlig godt med havregrøt eller spiser du den bare for å være sunn?

Det er godt med havregryn:-)

7. Hvor i svarte er det blitt av Tonie, og hva med Geir?

Det lurer jeg også på....Savner tonie :-(

''Jeg kjøper noen ganger disse pakkene som lages til i mikrobølgeovn med eple og kanel. Godt - og det tar 3 min.''

Ja, de er supergode! Men antar de er temmelig sukkerrike....

1. Hvor ofte spiser du havregrøt til frokost?

Spiser 4-kornsgrøt i stedet, det smaker mye bedre.

2. Hvor lang tid bruker du på å lage den?

3 minutter

3. Hvilke gryn bruker du, og bruker du vann og/eller melk?

Koker med vann

4. Hva kan man ha i for å gjøre den mer spennende?

Blander i cottage cheese etter at den er ferdig kokt, også er det godt med kanel i. En jeg kjenner har to skiver brunost, sukker og melk oppå grøten... (Hver sin smak!)

5. Kan det funke med for eksempel vaniljekesam og rabarbra?

Har ikke noe tro på kesam i denne sammenhengen, men rabarbra går sikkert bra.

6. Er det egentlig noe særlig godt med havregrøt eller spiser du den bare for å være sunn?

4-kornsgrøt er godt!

7. Hvor i svarte er det blitt av Tonie, og hva med Geir?

Geir gadd ikke mer, men jeg håper tonie er her et eller annet sted .

Gjest hadde det

1. Hvor ofte spiser du havregrøt til frokost?

Spiser 4-kornsgrøt i stedet, det smaker mye bedre.

2. Hvor lang tid bruker du på å lage den?

3 minutter

3. Hvilke gryn bruker du, og bruker du vann og/eller melk?

Koker med vann

4. Hva kan man ha i for å gjøre den mer spennende?

Blander i cottage cheese etter at den er ferdig kokt, også er det godt med kanel i. En jeg kjenner har to skiver brunost, sukker og melk oppå grøten... (Hver sin smak!)

5. Kan det funke med for eksempel vaniljekesam og rabarbra?

Har ikke noe tro på kesam i denne sammenhengen, men rabarbra går sikkert bra.

6. Er det egentlig noe særlig godt med havregrøt eller spiser du den bare for å være sunn?

4-kornsgrøt er godt!

7. Hvor i svarte er det blitt av Tonie, og hva med Geir?

Geir gadd ikke mer, men jeg håper tonie er her et eller annet sted .

Det hadde vært kjekt å høre hvordan konsertopplevelsen med den store operastjernen var? Leste akkurat om det i en avis.

Annonse

''1. Hvor ofte spiser du havregrøt til frokost?''

Nesten aldri

''2. Hvor lang tid bruker du på å lage den?'' Husker ikke - ganske kort tid ihvertfall

''3. Hvilke gryn bruker du, og bruker du vann og/eller melk?'' Bjørns lettkokte havregryn og bare vann (NB: Må ha oppi gryyna mens vannet er kaldt for å få "smooth" grøt)

''4. Hva kan man ha i for å gjøre den mer spennende?'' Rosiner

''5. Kan det funke med for eksempel vaniljekesam og rabarbra? '' Sikkert

''6. Er det egentlig noe særlig godt med havregrøt eller spiser du den bare for å være sunn?'' Det er godt, men aner ikke hvorfor jeg ikke spiser det oftere - har vel noe med arbeidsmengde og oppvask å gjøre, pluss at jeg ikke har det som vane.

''7. Hvor i svarte er det blitt av Tonie, og hva med Geir?''

tonie forbereder en utstilling sammen med Aune Sand og Geir er i dvale før Kiri te Kanawa-konserten!

Jeg liker at du har så ryddig oppsett, morsan. Mye lettere å lese. Det er bare du om BMS som har gjort det sånn i denne tråden. Så det skal dere ha.

1. Hvor ofte spiser du havregrøt til frokost?

Sjelden, har det 1-3 ganger i mnd til middag.

2. Hvor lang tid bruker du på å lage den?

Omtrent 5 minutter :)

3. Hvilke gryn bruker du, og bruker du vann og/eller melk?

Bjørn Lettkokte havregryn. Halvblander med vann og skummet melk.

4. Hva kan man ha i for å gjøre den mer spennende?

Du kan halvblande med eplejuice og melk og ha i kanel - nydelig.

Ellers er det godt med sukker og kanel på, eller med eplesyltetøy og kanel. Rosiner er godt i. Bringebærsyltetøy også. Ungene synes det er godt med en smørklatt, men det synes ikke jeg er så godt.

5. Kan det funke med for eksempel vaniljekesam og rabarbra?

Helt sikkert.

6. Er det egentlig noe særlig godt med havregrøt eller spiser du den bare for å være sunn?

Jeg synes det er kjempegodt!!!

7. Hvor i svarte er det blitt av Tonie, og hva med Geir?

Jeg har ingen anelse :D

Jeg syns de to må headhuntes tilbake hit.

Prøvde å lage havregrøt i morrest, men den ble altfor vassen til å spise. Prøver igjen i morgen med mindre vann.

Mange forslag her til ting å ha i. Eplejuice skal jeg prøve meg på. Rosiner liker jeg ikke.

1. Hvor ofte spiser du havregrøt til frokost?

Spiser 4-kornsgrøt i stedet, det smaker mye bedre.

2. Hvor lang tid bruker du på å lage den?

3 minutter

3. Hvilke gryn bruker du, og bruker du vann og/eller melk?

Koker med vann

4. Hva kan man ha i for å gjøre den mer spennende?

Blander i cottage cheese etter at den er ferdig kokt, også er det godt med kanel i. En jeg kjenner har to skiver brunost, sukker og melk oppå grøten... (Hver sin smak!)

5. Kan det funke med for eksempel vaniljekesam og rabarbra?

Har ikke noe tro på kesam i denne sammenhengen, men rabarbra går sikkert bra.

6. Er det egentlig noe særlig godt med havregrøt eller spiser du den bare for å være sunn?

4-kornsgrøt er godt!

7. Hvor i svarte er det blitt av Tonie, og hva med Geir?

Geir gadd ikke mer, men jeg håper tonie er her et eller annet sted .

4-kornsgrøt må jeg prøve.

Jeg har en pakke vaniljekesam i kjøleskapet som jeg ikke har peiling på hva jeg skal bruke til. Kanskje jeg må lage noe eksperimentelt med den.

1. Hvor ofte spiser du havregrøt til frokost?

Har ingen fast rutine på det, men noen ganger skjer det flere ganger i uka, andre ganger ikke i det hele tatt.

2. Hvor lang tid bruker du på å lage den?

5 minutter

3. Hvilke gryn bruker du, og bruker du vann og/eller melk?

Lettkokte havregryn, og jeg bruker 50/50 med vann og lettmelk.

4. Hva kan man ha i for å gjøre den mer spennende?

Kanel og rosiner, og så kan man strø solsikkefrø oppå

5. Kan det funke med for eksempel vaniljekesam og rabarbra?

Tja til rabarbra, definitivt nei til vaniljekesam.

6. Er det egentlig noe særlig godt med havregrøt eller spiser du den bare for å være sunn?

Havregrøt er godt hvis man lager den på min måte.

7. Hvor i svarte er det blitt av Tonie, og hva med Geir?

De har en affære og akkurat nå er de i sverige og forsøker å bytte urinalen inn i en spa-dusj med tropisk regn-funksjon.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...