Gå til innhold

Inspirert av bursdagstråden.


Gjest midia
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest midia

Flere av dere sier at dere serverer middag i både barneselskap og voksenselskap.

Derfor vil jeg undersøke saken nærmere :)

1. Hvor mange kommer vanligvis i selskapet?

2. Må du ta fri fra jobben for å ordne til selskapet?

3. Hvor mange ganger i året holder du selskap der middag er inkludert?

4. Hvor mye penger pr bursdagsfeiring tror du at du bruker?

Ta med barneselskap ogvoksen selskap i en barnebursdag, ikke medregnet gave.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

morsan

''1. Hvor mange kommer vanligvis i selskapet?''

I barneselskapene alt fra 10 til oppunder 20. I familieselskap for barns bursdag ca 12 med stort og smått.

''2. Må du ta fri fra jobben for å ordne til selskapet?''

Nei, bortsett fra noen barnehagebursdager da vi hadde bhg-barn, hvor vi valgte å invitere hele avdelingen med voksne og barn hjem til oss på dagtid.

''3. Hvor mange ganger i året holder du selskap der middag er inkludert?''

Aner ikke. Har ett barn, og har hittil hatt ett venneselskap og ett familieselskap. Det er ikke alltid vi feirer våre egne bursdager med gjester, fordi vi begge har bursdag tett-i-tett med svigers, og det blir litt mye med fire selskaper på rad....:-)

Men vi har en del andre selskaper med middag i løpet av året - varierer fra år til år hvor mange. Dette er alt fra damelag på fredags kvelden til middagsselskaper for venner på en lørdag til mer uformell grillfest på hytta.

''4. Hvor mye penger pr bursdagsfeiring tror du at du bruker? Ta med barneselskap ogvoksen selskap i en barnebursdag, ikke medregnet gave.''

Aner ikke, men ikke voldsomme summer. Foruten kaker og brus har maten i venneselskapene bestått av: Pølser, da barnet var lite, til hamburger & chips eller taco til større barn.

I familieselskapene har vi som oftest hatt veldig lettvint mat, ettersom alle - oss selv inkludert - har vært på jobb. Vi har grillet noen ganger, hatt gryterett el lign, og vi har faktisk også bestilt pizza fra Peppe's en gang eller to og servert med en salat ved siden av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest mallet

1. Hvor mange kommer vanligvis i selskapet?

Familieselskap: 8 inkludert oss selv. Barneselskap: Varierer litt, max 5-6 barn. Blir vel gjerne litt flere når ungene blir eldre.

2. Må du ta fri fra jobben for å ordne til selskapet?

Nei, har hittil feiret i helg.

3. Hvor mange ganger i året holder du selskap der middag er inkludert?

Vi inviterer gjerne venner på middag uten at det er "selskap" også. Totalt tipper jeg vi har 8-10 middager med gjester i året - ikke medregnet sånne tilfeller der en venninne f.eks henter ungene i barnehagen og vi spiser middag sammen alle sammen senere.

4. Hvor mye penger pr bursdagsfeiring tror du at du bruker? Ta med barneselskap ogvoksen selskap i en barnebursdag, ikke medregnet gave.

Til barnebursdag: Ikke mer enn 500 kr totalt, tror jeg. Sjelden vi har middag til voksenselskapet, det er som regel formiddagsbesøk med vafler og kake så det blir ganske billig. I barneselskap blir det gjerne pizzaboller eller lignende, så ikke de helt store utgiftene der heller. Men det flyr jo fort noen kroner i kakeingredienser, brus og snop.

Til andre middager varierer det fra 150 kr (f.eks lasagne eller vegetargryte) til 2000 kr (lammelår og vin), alt etter humøret. Vi har ganske god råd, så vi inviterer gjerne til dyrere middager hvis vi føler for det, men om vi fikk dårligere råd ville vi ikke sluttet å invitere folk på middag, bare hatt flere av de billige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Speak

1. Hvor mange kommer vanligvis i selskapet? Voksenselskap: Ca 12-15 stk.

2. Må du ta fri fra jobben for å ordne til selskapet? Nei

3. Hvor mange ganger i året holder du selskap der middag er inkludert? 2-3 ganger. Middag, grillmat eller koldtbord er vanlige serveringer.

4. Hvor mye penger pr bursdagsfeiring tror du at du bruker? Ta med barneselskap ogvoksen selskap i en barnebursdag, ikke medregnet gave. Svar: Aner ikke. Har aldri regnet på det. Vi har grei økonomi, og jeg setter pris på å samle familien noen ganger i året.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...