Gå til innhold

Rådyrstek. Steketips?


Anbefalte innlegg

Gjest Ikke veldig kokk
Skrevet

Har et flott baklår av rådyr som jeg skal tilberede til mine kjære i helgen.

Er litt tom for ideer på hvordan tilberede.

Noen med en flott oppskrift til meg som gir et godt, saftig og lekkert lår å servere?

Tilbehør utover gode poteter og grønnsaker? Stuinger eller noe annet stæsj som gjør det spennende?

Har en tendens til å henge meg opp i matlaging, søker nye, spennende måter å tilberede på :)

Fortsetter under...

Gjest surikatt
Skrevet

Rådyrstek blir veldig lett tørr, så langstek med termometer på lav varme.

Brun saus eller sky, poteter og kokte rotgrønnsaker + tyttebærsyltetøy synes jeg er best.

Gjest Når rådyr er go'e!
Skrevet

http://www.jakt.de/raadyr.htm

Rådyr er magert og trenger derfor endel fett for å bli skikkelig godt. Bacon er en god følgesvenn! :-) Dessuten er soppstuing (av selvplukket kantarell, må vite!) nyyyyyydelig til!

Har brukt flere av oppskriftene som står i linken, let og finn noe du synes ser godt ut.

Skrevet

Jeg så en gang et kokkeemne som brukte sprøyte, og sprøytet inn løk/sjysaus. Å lage små, dype snitt går sikkert også an.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...