Gjest Ikke veldig kokk Skrevet 16. oktober 2009 Skrevet 16. oktober 2009 Har et flott baklår av rådyr som jeg skal tilberede til mine kjære i helgen. Er litt tom for ideer på hvordan tilberede. Noen med en flott oppskrift til meg som gir et godt, saftig og lekkert lår å servere? Tilbehør utover gode poteter og grønnsaker? Stuinger eller noe annet stæsj som gjør det spennende? Har en tendens til å henge meg opp i matlaging, søker nye, spennende måter å tilberede på 0 Siter
Gjest surikatt Skrevet 16. oktober 2009 Skrevet 16. oktober 2009 Rådyrstek blir veldig lett tørr, så langstek med termometer på lav varme. Brun saus eller sky, poteter og kokte rotgrønnsaker + tyttebærsyltetøy synes jeg er best. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 16. oktober 2009 Skrevet 16. oktober 2009 Kjekt med Google, finnes sikkert mange fler oppskrifter enn denne : http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift1947.asp 0 Siter
Gjest Når rådyr er go'e! Skrevet 16. oktober 2009 Skrevet 16. oktober 2009 http://www.jakt.de/raadyr.htm Rådyr er magert og trenger derfor endel fett for å bli skikkelig godt. Bacon er en god følgesvenn! :-) Dessuten er soppstuing (av selvplukket kantarell, må vite!) nyyyyyydelig til! Har brukt flere av oppskriftene som står i linken, let og finn noe du synes ser godt ut. 0 Siter
Axcia Skrevet 16. oktober 2009 Skrevet 16. oktober 2009 Jeg så en gang et kokkeemne som brukte sprøyte, og sprøytet inn løk/sjysaus. Å lage små, dype snitt går sikkert også an. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.