Gjest Ikke veldig kokk 0 0 Skrevet 16. oktober 2009 Del Skrevet 16. oktober 2009 Har et flott baklår av rådyr som jeg skal tilberede til mine kjære i helgen. Er litt tom for ideer på hvordan tilberede. Noen med en flott oppskrift til meg som gir et godt, saftig og lekkert lår å servere? Tilbehør utover gode poteter og grønnsaker? Stuinger eller noe annet stæsj som gjør det spennende? Har en tendens til å henge meg opp i matlaging, søker nye, spennende måter å tilberede på 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest surikatt 0 0 Skrevet 16. oktober 2009 Del Skrevet 16. oktober 2009 Rådyrstek blir veldig lett tørr, så langstek med termometer på lav varme. Brun saus eller sky, poteter og kokte rotgrønnsaker + tyttebærsyltetøy synes jeg er best. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra 0 0 Skrevet 16. oktober 2009 Del Skrevet 16. oktober 2009 Kjekt med Google, finnes sikkert mange fler oppskrifter enn denne : http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift1947.asp 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Når rådyr er go'e! 0 0 Skrevet 16. oktober 2009 Del Skrevet 16. oktober 2009 http://www.jakt.de/raadyr.htm Rådyr er magert og trenger derfor endel fett for å bli skikkelig godt. Bacon er en god følgesvenn! :-) Dessuten er soppstuing (av selvplukket kantarell, må vite!) nyyyyyydelig til! Har brukt flere av oppskriftene som står i linken, let og finn noe du synes ser godt ut. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Axcia 4 191 0 Skrevet 16. oktober 2009 Del Skrevet 16. oktober 2009 Jeg så en gang et kokkeemne som brukte sprøyte, og sprøytet inn løk/sjysaus. Å lage små, dype snitt går sikkert også an. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.