Gå til innhold

Hematom 17 uker på vei


Gjest Snuppa17+3
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Snuppa17+3

Hei. Jeg har fått beskjed om at jeg har et hematom på 4x2 cm mellom livmor og fosterhinnen. Dette kommer mest sannsynlig av en styrtblødning jeg hadde for 14 dager siden. Nå har jeg blødd hver morgen mørkt brunt blod i en uke og lurer på hvor farli dette er. kan det være hematomet som tømmer seg? Jeg er 17 uker på vei og skal til UL om en uke igjen, hjertelyden på fosteret er fin hver dag. Har ligget i ro en uke og vært sykemeldt fordi jeg ikke vet hvor farlig det er og legen sier ikke noe. Fint om du kunne informert meg litt om dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Hematomet (blodansamlingen) har relasjon til den blødning du har opplevd, det er rester som ligger igjen. Det tømmes ut som gammelt, brunt blod. Det kan ta tid før det forsvinner, og det kan irritere livmoren. Derfor er det best at du holder deg i ro og avstår fra samleie. Når du kommer til ultralyd neste gangen, kan man vurdere om ansamlingen har gått tilbake og legen kan fortelle deg hvordan du skal forholde deg. Skriv opp på en lapp spørsmål om sykmelding, samleie og annen aktivitet. Jeg håper at det går bra med resten av svangerskapet. Lykke til, vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...