Gå til innhold

Hva gjør jeg nå?


Gjest tiddelipom
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest tiddelipom

Hva gjør jeg nå? Hei! Jeg er en kvinne på 32 år, gift og med en sønn på 2 år. Før jeg fikk sønnen min hadde jeg en missed abortion, men begge svangerskapene var spontane. Det tok derimot lang tid å bli gravid begge ganger. Jeg har ikke brukt prevensjon siden jeg fødte og begynner nå å bli utålmodig etter å bli gravid på nytt. Jeg gikk nylig gjennom en kikkhullsoperasjon der de så etter endometriose. De fant noe på blære/bekken, men ellers lite. Ved blåfargetest viste det seg at den ene egglederen er åpen, mens den andre er tett på tross av at den så upåfallende ut på utsiden. Den åpne egglederen har åpenbart ikke vært til mye hjelp disse to årene. Jeg blir jo ikke gravid igjen. Vi står i kø for IVF, men lurer på om du har noen tips i mellomtiden. Og kan man kjøre IVF privat? Er det mindre ventetid da? Er de like dyktige? Jeg merker jeg begynner å bli deprimert av hele tiden å ikke lykkes. Føler meg helt ødelagt innvendig. Blir veldig takknemlig for et råd eller to. Takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Forsøkte de å fjerne endometriosen ved laparoskopien? Det vil øke sjansen for å bli gravid i de neste mange måneder. Det kan være et tilfelle at det ikke var tegn på at den ene eggleder åpnet seg ved blåfargetesten. Har din manns sæd vært sjekket? Det kan endre seg. Dere vet at den fruktbare periode er i seks dager som avsluttes på eggløsningsdagen som igjen er ca 14 dager før neste menstruasjon? Samleie 2-3 ganger i denne periode er optimalt. Det er mulig å få privat IVF. Det er samme høye kvalitet på IVF i privat regi som i det offentlige. Hør med ventetider og pris. Jeg synes du skal være optimist, for det er ikke noe som tilsier at du ikke kan bli gravid i ventetiden. Lykke til, vennlig hilsen Mette H Moen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...