Gå til innhold

behandling av person med personlighetsforstyrrelse.


Gjest Anonym bruker
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym bruker

Jeg vet at for å få hjelp så må personen selv innse at han har et problem. Men jeg lurer likevel på: typisk for en person med psykiopatisk/borderline e.l. er jo at dete r alle andre det er noe galt med og slettes ikke personen selv. Derfor vil han vel fortsette å lyve også i møte med sin evt. behandler ? Er behandlerne "flinke" til å fange opp slikt og hvordan greier en psykiater/psykolog å finne riktig diagnose på en person hvis personen ikke er ærlig? Jeg bare lurer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

FGT

Det nytter svært lite om ikke personen er ærlig mot seg selv, selv da kan det være en utfordring. Psykiopatisk og borderline ( EUPF ) er helt forskjellige forstyrrelser, EUPF har vel lettere for å se at de har et følelsemessig problem en en psykopat (antisosial personlighet )

Kjenner best til EUPF( emonsjonel ustabil personlighetsforstyrrelse, som ikke er antisosial, men vil gjerne være med mennesker,ha nære gode venner, men kommer ofte opp i følelsemessig konflikter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest imzedimze

etter min erfaring ved å kjenne en jente med pf borderline, histrionisk med psykopatiske trekk, innser behandlerne at pasienten har personlighetsforstyrrelse med psykopatiske og ustabile og histrioniske trekk og skriver det i papirene, mens pasienten nekter på at det kan stemme, om behandleren gir diagnosen pf så er det behandleren det er noe galt med, så bedre blir de jo ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...