Gå til innhold

Er det jeg som er helt på jordet her eller??


Gjest annonym akkurat nå
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest annonym akkurat nå

Her er saken: Jeg har blitt sammen med en som ikke bor på samme plass som meg.Vi har det kjempefint når vi er sammen og jeg har blitt så glad i han.Har vurdert å flytte dit,men nå blir jeg bare mer og mer forvirra.Han og x`n har veldig god kontakt,har ikke noe imot at de er gode venner men er bare litt forvirra over måten ting blir gjort på.Han har en unge fra før med en annen enn denne ex`n,men denne har vært som en reservemor for dette barnet siden de var i et ganske langt forhold.Men altså,greia er den at hun har ting i leiligheten hans (som var deres før),hun har klær der,ting på badet,og hun bruker å sove over der rett som det er,han sier det er pga ungen.Men hun er der uansett om ungen ikke er der heller.Og sist så jeg til og med at hun har navnet sitt på postkassa også har hun visst egen nøkkel....og det er nesten 3 år siden det ble slutt...Har jeg lov til å reagere?er skikkelig lei meg for dette men tør ikke å si noe.Kjenner folk som de kjenner og alle sier at de er veldig gode venner og var tross alt sammen ganske lenge.men er så dumt å bruke ungen som "unnskyldning" ,som tross alt er ganske stor nå.Hun vet at han har meg og har sagt at hun synes det er veldig hyggelig og han har pratet til henne om meg.Men jeg synes alt er litt sært etter min smak....hvordan ville dere tatt dette??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Spirello

Det hadde jeg ikke orka.. Eksen sover hos han? Javel.. hvordan vet du de ikke har et seksuelt forhold? nei dette blir helt fjernt for meg..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...