Gjest togli 0 0 Skrevet 9. november 2009 Del Skrevet 9. november 2009 Vi har fått nytt kjøkken og driver nå med siste finishen Det er en åpning på ca 10 cm mellom et skap og en vegg. Denne åpningen skulle vi i utgangspunktet kle igjen, men nå vurderer jeg å lage vinhylle der. Jeg ser for meg at vi kan feste metalldingser vinflaskene han ligge oppi. Noe lignende som opphenget på denne vinhylla har: http://www.lobelia.no/?pageID=5&itemID=9768&cPageID=122&imgID=9769 Noen som vet om man kan få kjøpt slike "oppheng"? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus 80 781 5 391 Skrevet 10. november 2009 Del Skrevet 10. november 2009 Sjekk at det er så stort at en normal vinflaske går inn da... ;o) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja 10 668 6 Skrevet 10. november 2009 Del Skrevet 10. november 2009 Kan skapet dras ut, eller er det fast? Altså - er det praktisk mulig å få festet noe inni mellomrommet? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Persille1365381127 6 523 0 Skrevet 10. november 2009 Del Skrevet 10. november 2009 Hva med å kjøpe litt store knagger? Jeg vet ikke om eks Ikea kan ha noe sånt, men om du tar to store knagger, med passe mellomrom, den ene litt lenger ned enn den andre (der halsen skal ligge, korken skal være fuktig), så kan du jo bare montere så mange du får plass til nedover? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli 0 0 Skrevet 10. november 2009 Del Skrevet 10. november 2009 Sjekk at det er så stort at en normal vinflaske går inn da... ;o) Done ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli 0 0 Skrevet 10. november 2009 Del Skrevet 10. november 2009 Kan skapet dras ut, eller er det fast? Altså - er det praktisk mulig å få festet noe inni mellomrommet? Skapet kan draes ut og gubben har firmabil med alskens verktøy, så det skal visst ikke by på noe problem 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli 0 0 Skrevet 10. november 2009 Del Skrevet 10. november 2009 Hva med å kjøpe litt store knagger? Jeg vet ikke om eks Ikea kan ha noe sånt, men om du tar to store knagger, med passe mellomrom, den ene litt lenger ned enn den andre (der halsen skal ligge, korken skal være fuktig), så kan du jo bare montere så mange du får plass til nedover? Takk for tips!! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja 10 668 6 Skrevet 10. november 2009 Del Skrevet 10. november 2009 Skapet kan draes ut og gubben har firmabil med alskens verktøy, så det skal visst ikke by på noe problem Ok,- så for meg knagger innkjøpt og så skal de bare skrues på og så...pokker! :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli 0 0 Skrevet 10. november 2009 Del Skrevet 10. november 2009 Ok,- så for meg knagger innkjøpt og så skal de bare skrues på og så...pokker! :-) Kvinnfolk ass' ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja 10 668 6 Skrevet 11. november 2009 Del Skrevet 11. november 2009 Kvinnfolk ass' ;-) hehe,- noen ganger er bare ideene så gode at man kan glemme sånne bagateller :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli 0 0 Skrevet 11. november 2009 Del Skrevet 11. november 2009 hehe,- noen ganger er bare ideene så gode at man kan glemme sånne bagateller :-) ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra 0 0 Skrevet 11. november 2009 Del Skrevet 11. november 2009 Selv har jeg ikke særlig sans for vinoppbevaring på kjøkkenet - det er for varmt for lang oppbevaring og for varmt for å drikkes direkte. Rent estetisk har jeg hatt sans for hylle som bare består av skråstilte (45 grader) plater i et sikksakkmønster nedover, om du forstår (finner ikke bilde i farten) - da binder en seg heller ikke til en flaskestørrelse. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli 0 0 Skrevet 11. november 2009 Del Skrevet 11. november 2009 Selv har jeg ikke særlig sans for vinoppbevaring på kjøkkenet - det er for varmt for lang oppbevaring og for varmt for å drikkes direkte. Rent estetisk har jeg hatt sans for hylle som bare består av skråstilte (45 grader) plater i et sikksakkmønster nedover, om du forstår (finner ikke bilde i farten) - da binder en seg heller ikke til en flaskestørrelse. Enda en bekreftelse på at jeg ikke har peiling når det kommer til vin og oppbevaring ;-) Hvor oppbevarer du f.eks. rødvin? Hvitvin kan vel stå i kjøleskapet? Den er jo best kald. Rødvin skal være romtemperert? Delen vi vurderer å bruke som vinhylle står vendt mot spisestua, men står i samme "utstikket" som platetoppen vår, så er kanskje ikke helt smart å ha vin der... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra 0 0 Skrevet 11. november 2009 Del Skrevet 11. november 2009 Enda en bekreftelse på at jeg ikke har peiling når det kommer til vin og oppbevaring ;-) Hvor oppbevarer du f.eks. rødvin? Hvitvin kan vel stå i kjøleskapet? Den er jo best kald. Rødvin skal være romtemperert? Delen vi vurderer å bruke som vinhylle står vendt mot spisestua, men står i samme "utstikket" som platetoppen vår, så er kanskje ikke helt smart å ha vin der... ''Hvor oppbevarer du f.eks. rødvin?'' Vi oppbevarer den i en kald kjellerbod. ''Hvitvin kan vel stå i kjøleskapet?'' Ja, hvitvin kan godt stå i kjøleskapet, men viner som skal lagres noen år, bør stå noe varmere (10-14 grader) (en har vel heller ikke plass i kjøleskapet til vinlagring over år :-)) '' Rødvin skal være romtemperert? '' Det aller meste av rødvin er bedre når det er noe kaldere enn romtemperert. Det er litt forskjell på ulike viner hva slags temperaturer de bør serveres i, f.eks. skal Valpolicella (Masi etc.) gjerne være kjellerkald. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli 0 0 Skrevet 11. november 2009 Del Skrevet 11. november 2009 ''Hvor oppbevarer du f.eks. rødvin?'' Vi oppbevarer den i en kald kjellerbod. ''Hvitvin kan vel stå i kjøleskapet?'' Ja, hvitvin kan godt stå i kjøleskapet, men viner som skal lagres noen år, bør stå noe varmere (10-14 grader) (en har vel heller ikke plass i kjøleskapet til vinlagring over år :-)) '' Rødvin skal være romtemperert? '' Det aller meste av rødvin er bedre når det er noe kaldere enn romtemperert. Det er litt forskjell på ulike viner hva slags temperaturer de bør serveres i, f.eks. skal Valpolicella (Masi etc.) gjerne være kjellerkald. Takk skal du ha Vi har ikke kjeller og dermed ingen kald lagringsplass. Av den grunn har vi kjølerom istedetfor kjøleskap, men rødvinen kan vel ikke lagres i kjølerommet? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra 0 0 Skrevet 11. november 2009 Del Skrevet 11. november 2009 Takk skal du ha Vi har ikke kjeller og dermed ingen kald lagringsplass. Av den grunn har vi kjølerom istedetfor kjøleskap, men rødvinen kan vel ikke lagres i kjølerommet? ''men rødvinen kan vel ikke lagres i kjølerommet?'' Tror som sagt det ideelle for vinlagring er noe høyere temperatur, men jeg tror også rødvin holder seg bedre i kjølerom enn i romtemperatur. Helt kjøleskapskald rødvin er ikke så godt, men du kan jo ta den ut derfra et par timer før den skal drikkes. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.