Gå til innhold

Kjøkkenhjelp! Sausen er for sur, hva gjør jeg?


carmela

Anbefalte innlegg

Har laget en indisk saus hvor jeg har brukt bl.a. ferske tomater og sitronsaft. Når jeg smaker på den nå synes jeg den ble litt i syrligste laget, men hvordan "nøytraliserer" man en sur saus?? Med sukker?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, prøv med litt sukker.

Om det allerede er noe melkeprodukter i sausen (neppe?) kan du også forsøke med litt fløte.

Ja har naturell yoghurt og kokosmelk i sausen, så fløte kan vel også gå :) takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Som de andre sier: Sukker og kanskje litt fløte. Forøvrig blir tomatbaserte sauser søtere jo lengre du koker de.

Da koker jeg den litt lenger også :) Takk for tips!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da koker jeg den litt lenger også :) Takk for tips!

Tips for neste gang: Aldri legg til sitronsaft før du har sjekket smaken. Selv om en oppskrift inneholder sitron, så hender det at det er unødvendig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...