Gå til innhold

Hvordan kan jeg få hjelp?


Gjest dame49
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest dame49

Jeg er 49 år og er for tiden sykmeldt pga. depresjon/utbrenthet. Var plaget av depresjon i flere år for over 20 år siden og hadde da negative erfaringer med en psykolog, en psykiater og en lege på sykehus (seksuelt misbruk ).Vet at dette høres utrolig ut, men slik var det. Orket ikke å anmelde dette, og har heller ikke fortalt noen om det. Har klart å fungere i jobb helt til nå, men klarer ikke mer nå og forstår at jeg trenger hjelp igjen. Men hvordan skal jeg kunne få hjelp når jeg ikke klarer å stole på terapeuter? Jeg sier til fastlegen at jeg ikke har lyst til å snakke med noen psykolog, og hun tolker det selvfølgelig som at jeg klarer meg alene. Men det gjør jeg ikke! Jeg er livredd for å "synke til bunns" igjen, for jeg vet hva jeg er i stand til å gjøre da.... Føler meg fanget i en umulig situasjon.... har du et godt råd til meg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

tusseline

Selv om du ikke har lyst å fortelle det til noen, kunne det kanskje gå an å fortelle det til legen? H*n har jo taushetsplikt. Da vil i allefall h*n forstå hvorfor du har problemer med å gå til psykolog.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...