Gå til innhold

Passer blåskjell som forrett til moussaka?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Forbereder tre-retters middag til venner :) Forrett blir hjemmelaget moussaka, og hjemmelaget karamellpudding til dessert. Forrett - salat eller blåskjell...

Skrevet

Jeg synes ikke det, men...

Salat er utrolig godt _ved siden_ av mousakka forresten.

Skrevet

Antar du mener hovedrett er moussaka :).

Jeg er ingen kokk, men jeg synes en liten porsjon blåskjell passer godt som forrett til. Ville da kanskje valgt en litt lettere form for blåskjell, dvs. tilberedt uten fløte.

Skrevet

Jeg ville også ha servert salat til moussaka.

Det blir kanskje mye salat hvis du skal ha dette til forrett også, men salater kan jo være så forkjellige...

Jeg tør ikke lage blåskjell selv, så jeg ville synes det var kult å få som forrett.

Skrevet

Blåskjell er nydelig. En ypperlig forrett. Jeg har forresten en knalloppskrift et eller annet sted, så det skal jeg jaggu meg lage en dag. Som Elextra sier, kan det blir litt heavy med en krema variant til forrett, så jeg tror jeg ville gått for en utgave med hvitvin, hvitløk og chili eller noe.

Skrevet

Blåskjell er nydelig. En ypperlig forrett. Jeg har forresten en knalloppskrift et eller annet sted, så det skal jeg jaggu meg lage en dag. Som Elextra sier, kan det blir litt heavy med en krema variant til forrett, så jeg tror jeg ville gått for en utgave med hvitvin, hvitløk og chili eller noe.

Selv ville jeg gått for klassikeren moules marinières :)

Skrevet

Jeg hadde definitivt gått for en salat som forrett når moussaka er hovedrett!

Skrevet

Mouusaka er vel en gresk rett?

Prøv å tenk gresk? Lyst brød som kan dyppes i olivventapenade, tzatziki, pesto eller feks aioli, De to siste er muligens ikke greske, men er vel fra italia/spania eller noe?

Gresk salat med fetaost til, kanskje? Eventuelt en bolle på bordet som alle forsyner seg litt av?

Blåskjell, vet jeg ikke om alle liker? Og så er det vel mykt og sleipt, akkurat som moussaka.

Skrevet

Støtter forslaget om noe gresk til forrett som hfdksg skrev og salaten _til_ moussakaen.

Skrevet

Mouusaka er vel en gresk rett?

Prøv å tenk gresk? Lyst brød som kan dyppes i olivventapenade, tzatziki, pesto eller feks aioli, De to siste er muligens ikke greske, men er vel fra italia/spania eller noe?

Gresk salat med fetaost til, kanskje? Eventuelt en bolle på bordet som alle forsyner seg litt av?

Blåskjell, vet jeg ikke om alle liker? Og så er det vel mykt og sleipt, akkurat som moussaka.

''Og så er det vel mykt og sleipt, akkurat som moussaka.

''

LOL, tydelig at du ikke er noen moussaka- eller blåskjellentusiast *S*

Skrevet

''Og så er det vel mykt og sleipt, akkurat som moussaka.

''

LOL, tydelig at du ikke er noen moussaka- eller blåskjellentusiast *S*

Syns moussaka er godt, liker faktisk myk mat som pasta, kylling osv.. Men blåskjell har jeg aldri smakt. Tipper det smaker som sæd.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...