arviljola Skrevet 20. november 2009 Skrevet 20. november 2009 Forbereder tre-retters middag til venner Forrett blir hjemmelaget moussaka, og hjemmelaget karamellpudding til dessert. Forrett - salat eller blåskjell... 0 Siter
Gjest sostoja Skrevet 20. november 2009 Skrevet 20. november 2009 Jeg synes ikke det, men... Salat er utrolig godt _ved siden_ av mousakka forresten. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 20. november 2009 Skrevet 20. november 2009 Antar du mener hovedrett er moussaka . Jeg er ingen kokk, men jeg synes en liten porsjon blåskjell passer godt som forrett til. Ville da kanskje valgt en litt lettere form for blåskjell, dvs. tilberedt uten fløte. 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 20. november 2009 Skrevet 20. november 2009 Jeg ville heller servert salaten til moussakaen. :0) 0 Siter
pusi Skrevet 20. november 2009 Skrevet 20. november 2009 Jeg ville også ha servert salat til moussaka. Det blir kanskje mye salat hvis du skal ha dette til forrett også, men salater kan jo være så forkjellige... Jeg tør ikke lage blåskjell selv, så jeg ville synes det var kult å få som forrett. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. november 2009 Skrevet 20. november 2009 Blåskjell er nydelig. En ypperlig forrett. Jeg har forresten en knalloppskrift et eller annet sted, så det skal jeg jaggu meg lage en dag. Som Elextra sier, kan det blir litt heavy med en krema variant til forrett, så jeg tror jeg ville gått for en utgave med hvitvin, hvitløk og chili eller noe. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 20. november 2009 Skrevet 20. november 2009 Blåskjell er nydelig. En ypperlig forrett. Jeg har forresten en knalloppskrift et eller annet sted, så det skal jeg jaggu meg lage en dag. Som Elextra sier, kan det blir litt heavy med en krema variant til forrett, så jeg tror jeg ville gått for en utgave med hvitvin, hvitløk og chili eller noe. Selv ville jeg gått for klassikeren moules marinières 0 Siter
jubalong70 Skrevet 20. november 2009 Skrevet 20. november 2009 Jeg hadde definitivt gått for en salat som forrett når moussaka er hovedrett! 0 Siter
Gjest hfdksg Skrevet 20. november 2009 Skrevet 20. november 2009 Mouusaka er vel en gresk rett? Prøv å tenk gresk? Lyst brød som kan dyppes i olivventapenade, tzatziki, pesto eller feks aioli, De to siste er muligens ikke greske, men er vel fra italia/spania eller noe? Gresk salat med fetaost til, kanskje? Eventuelt en bolle på bordet som alle forsyner seg litt av? Blåskjell, vet jeg ikke om alle liker? Og så er det vel mykt og sleipt, akkurat som moussaka. 0 Siter
tusseline Skrevet 20. november 2009 Skrevet 20. november 2009 Støtter forslaget om noe gresk til forrett som hfdksg skrev og salaten _til_ moussakaen. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 20. november 2009 Skrevet 20. november 2009 Mouusaka er vel en gresk rett? Prøv å tenk gresk? Lyst brød som kan dyppes i olivventapenade, tzatziki, pesto eller feks aioli, De to siste er muligens ikke greske, men er vel fra italia/spania eller noe? Gresk salat med fetaost til, kanskje? Eventuelt en bolle på bordet som alle forsyner seg litt av? Blåskjell, vet jeg ikke om alle liker? Og så er det vel mykt og sleipt, akkurat som moussaka. ''Og så er det vel mykt og sleipt, akkurat som moussaka. '' LOL, tydelig at du ikke er noen moussaka- eller blåskjellentusiast *S* 0 Siter
Gjest gjklfjl Skrevet 20. november 2009 Skrevet 20. november 2009 ''Og så er det vel mykt og sleipt, akkurat som moussaka. '' LOL, tydelig at du ikke er noen moussaka- eller blåskjellentusiast *S* Syns moussaka er godt, liker faktisk myk mat som pasta, kylling osv.. Men blåskjell har jeg aldri smakt. Tipper det smaker som sæd. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.