Gå til innhold

Følelser


Gjest Geekanizer
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Geekanizer

Hei! Jeg har ett enkelt og greit problem. Jeg føler ikke. Eller nesten ikke, ihvertfall. Klarer ikke å føle glede, være gla i noen, savne noen, forelske meg, være glad, latterkrampe, og alt sånt. Det skjer bare ikke. Kan ypperst skjeldent føle negative følelser som sjalusi og irritasjoner, men det er veldig lite. Har gått og lett etter følelsene i egentlig 3 år nå. Er en person som kan hjelpe andre med problemer og prate og de kan komme og fortelle meg og eg kan prate med de og lytte. Jeg kan ha små problem selv, og løse de enkelt. Men det med følelsene kommer jeg ikke vekk i fra. Jeg har venninner som har kommet og fortalt meg at de har blitt voldtatt, kjærlighetssorg, noen har dødd. Jeg reagerer ikke, helt rolig, kan jeg lytte og la de få snakke ut. Uten at jeg føler noen som helst smerte av å bry meg osv. Jeg stresser heller aldri, tar absolutt alt med ro, skole også. Er dette noe som du kan gi noe som helst tankebølger ovenfor, eller er dette noe som du må vite veldig mye mer for å finne ut av? Jeg er bare evig lei av å være tom. Hilsen gutt 18 år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

geekanizer

Kanskje du har schizoid personlighet?

Jeg så litt på wikipedia rundt det, kunne vert noe i nærheten, svak grad på en måte.. men er jo bare noen få av trekkene som stemmer litt.

Dessuten så kan jeg vise glede, smile og le og ha det gøy, men jeg føler ingenting, det er bare noe jeg gjør.

Jeg er også skjeldent slem med andre, som regel har jeg instinkt til å passe på, og å hjelpe når folk har problemer, viss jeg vil, det velger jeg helt selv.

Akkurat nå så har jeg bare en god venninne og avstandsforhold til kjæreste. Bor på skolen min, men har noen venner hjemme også, som jeg prater med en gang eller to i året. Har fler venner på skolen, men har veldig lite og ikkje ofte kontakt med de, kanskje litt småprating når vi spiser.

Er ikke så veldig glad i felles aktiviteter.

Jeg kan jo ha litt sånn vanlige normale ting igjen ovenfor sosiale ting, og følelsesmessige ting ut i fra at jeg mest bare har hatt 1 og 1 venn om gangen i livet. Har blitt mobbet for mange år siden, har spilt WoW i 4 år (Mye pauser innimellom). Har hatt en bestekompis med Asperger syndrom siden 6 klasse til 10 klasse.

Jeg vet ikke hva som kan spille inn siden det er sånn, eller hva jeg skal gjøre med det.. Står i kø til psykolog, men det tar jo en god del tid..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...