Gjest haster litt Skrevet 23. november 2009 Skrevet 23. november 2009 Dere vet slik kjøttpudding som har folie rundt. Hvor mange grader og hvor lenge bør den stå i ovnen? 0 Siter
Lillemus Skrevet 23. november 2009 Skrevet 23. november 2009 Tenker du på den som er i sånn folieform og koster rundt en femtilapp? Vi deler den i skiver og steker den i stekepanna vi. 0 Siter
Gjest kjøttpudding Skrevet 23. november 2009 Skrevet 23. november 2009 Lillemus skrev (På 23.11.2009 den 15.47): Tenker du på den som er i sånn folieform og koster rundt en femtilapp? Vi deler den i skiver og steker den i stekepanna vi. Ja det kunne jeg ha gjort også. Jeg har en pakke surkål som er et par dager gammel. Tror du den er spisendes i dag? Den har lagt i foliepakken i kjøleskapet. 0 Siter
Gjest meat loaf Skrevet 23. november 2009 Skrevet 23. november 2009 kjøttpudding skrev (På 23.11.2009 den 15.52): Ja det kunne jeg ha gjort også. Jeg har en pakke surkål som er et par dager gammel. Tror du den er spisendes i dag? Den har lagt i foliepakken i kjøleskapet. Surkålen kan sikkert brukes! 0 Siter
Lillemus Skrevet 23. november 2009 Skrevet 23. november 2009 kjøttpudding skrev (På 23.11.2009 den 15.52): Ja det kunne jeg ha gjort også. Jeg har en pakke surkål som er et par dager gammel. Tror du den er spisendes i dag? Den har lagt i foliepakken i kjøleskapet. Har du varmet surkålen? Åpnet den? Hvis ikke har den jo en holdbarhet på mange mnd. Jeg tipper den holder seg fint i kjøleskapet et par dager og kan varmes på nytt, det gjør vi jo i jula også. ) 0 Siter
mirami Skrevet 23. november 2009 Skrevet 23. november 2009 Lillemus skrev (På 23.11.2009 den 15.47): Tenker du på den som er i sånn folieform og koster rundt en femtilapp? Vi deler den i skiver og steker den i stekepanna vi. den er jo mye bedre når den er bakt! event kokt i brun saus.. mmmm;) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.