Gjest resirkulering 0 0 Skrevet 25. november 2009 Del Skrevet 25. november 2009 Har en gjeng med epler liggende i ei skål og disse har ligget der såpass lenge at de har blitt myke utenpå. De er ikke muggete, og antar smaken er ok. Kan de brukes i eplekake eller er de for dårlige til det? Synd å kaste mat, men gidder ikke lage kake som blir kjip heller. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 11 417 0 Skrevet 25. november 2009 Del Skrevet 25. november 2009 Du kan bruke de ) De blir jo uansett myke i en kake. Disse blir kanskje ekstra myke, men smaker jo epler. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest resirkulering 0 0 Skrevet 25. november 2009 Del Skrevet 25. november 2009 Du kan bruke de ) De blir jo uansett myke i en kake. Disse blir kanskje ekstra myke, men smaker jo epler. da prøver jeg. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.