Orio Skrevet 29. november 2009 Skrevet 29. november 2009 Hva kan jeg bruke eggeplommer til? Det skal helst være noe som ikke trenger fryses, dvs noe som kan oppbevares uten å fryses, fryseren fylles opp. Hvordan er det med eggeplommer og kolesterol? Er det fortsatt anbefalt å ikke spise for mye eggeplommer selv om man ikke har problemer med kolesterolet? 0 Siter
jubalong70 Skrevet 29. november 2009 Skrevet 29. november 2009 Det er bare personer med arvelig forhøyet kolesterol som anbefales å holde seg til 1-2 egg i uka. Når det gjelder oss andre, kan vi spise så mye vi vil Er det ikke eggeplommer i berlinerkranser? De kan jo oppbevares i kakebokser uten å fryses. 0 Siter
Gjest Niccola Skrevet 29. november 2009 Skrevet 29. november 2009 Egget er frikjent som kolesterolversting :-) Og dessuten er egg en av de mest fullkomne "matvarene" man kan spise, siden den inneholder et perfekt balanserte innhold av det kroppen trenger. 0 Siter
Gjest Niccola Skrevet 29. november 2009 Skrevet 29. november 2009 Jeg formulerer meg så utrolig klønete i kveld. Sorry... ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.