Orio Skrevet 29. november 2009 Del Skrevet 29. november 2009 Hva kan jeg bruke eggeplommer til? Det skal helst være noe som ikke trenger fryses, dvs noe som kan oppbevares uten å fryses, fryseren fylles opp. Hvordan er det med eggeplommer og kolesterol? Er det fortsatt anbefalt å ikke spise for mye eggeplommer selv om man ikke har problemer med kolesterolet? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 29. november 2009 Del Skrevet 29. november 2009 Eggedosis! ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 29. november 2009 Del Skrevet 29. november 2009 Det er bare personer med arvelig forhøyet kolesterol som anbefales å holde seg til 1-2 egg i uka. Når det gjelder oss andre, kan vi spise så mye vi vil Er det ikke eggeplommer i berlinerkranser? De kan jo oppbevares i kakebokser uten å fryses. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Niccola Skrevet 29. november 2009 Del Skrevet 29. november 2009 Egget er frikjent som kolesterolversting :-) Og dessuten er egg en av de mest fullkomne "matvarene" man kan spise, siden den inneholder et perfekt balanserte innhold av det kroppen trenger. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Niccola Skrevet 29. november 2009 Del Skrevet 29. november 2009 Jeg formulerer meg så utrolig klønete i kveld. Sorry... ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.