Gå til innhold

OCD


Gjest hafon33
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest hafon33

Har fått foreskrevet Cipralex pga tvangstanker. Øker etterhvert til 10 eller 20 mg etter legens ordre.Jeg vet at mange sikkert ikke får visse bieffekter, men det jeg leser på vedlegget er ikke artig lesning for å si det slik. Hvordan skal jeg forholde meg? Det er fare for selvmord ereksjonsvikt diare uro feber synsforstyrrelser etc etc. Hvorfor så mange bivirkninger på ett serotonin økende middel?Dette gjør meg redd. Frister mere med ett opphold ett sted med personlig oppfølging slik dem viste i dokument 2 TV2. Eksponeringsterapi..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest x.sw

Hvis man leser bivirkninger, så er det det på mange medisiner, \nesten alle. Det er også kjent att OCD pasienter tåler SSRI medisiner veldig bra, ofte store doser også. Jeg har gått på ett ssri i 10 år, og det eneste problemet er ett slappere libido. Det er jo dumt, men heller det enn å gå rundt med tvangstanker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest trist jente

De skriver alle mulige bivirkninger for å ha sitt på det tørre. Det sortes jo på forekomsten av de ulike bivirkningene. Da jeg gikk på mitt første studium lærte vi at om legemiddelprodusenten har fått innrapport noe som en bivirkning så er de pliktig til å skrive det opp som en mulig bivirkning.

Bare for å gi et eksempel så kan det stå vektoppgang og vektnedgang som bivirkning på samme medikament fordi noen har opplevd det ene, andre det motsatte. Tror efexor er et eksempel hvor det står.

Jeg ville ikke bekymret meg så veldig om jeg var deg. Cipralex gir, etter hva jeg kjenner til, få vanlige bivirkninger. Det eneste er at den bør taes om morgenen for den kan påvirke søvnen negativt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...