candyqueen_83 Skrevet 9. desember 2009 Skrevet 9. desember 2009 Jeg var så dum å skrelle alle mandelpotetene før jeg kom på at de passer dårlig til koking uten skall. Men er det umulig? Hvordan gjør jeg det best mulig? 0 Siter
fyrlykt Skrevet 9. desember 2009 Skrevet 9. desember 2009 La vannet koke opp, slå av plata, la gryta stå på plata med vannet i. Et annet alternativ er å bruke rist. 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 9. desember 2009 Skrevet 9. desember 2009 Jeg koker dem alltid uten skall! Koker dem opp, og skrur varmen ned til minste og lar de få ti minutter ca;) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 9. desember 2009 Forfatter Skrevet 9. desember 2009 fyrlykt skrev (På 9.12.2009 den 18.20): La vannet koke opp, slå av plata, la gryta stå på plata med vannet i. Et annet alternativ er å bruke rist. Hvor lang tid tar det ca fra jeg slår av plata? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 9. desember 2009 Forfatter Skrevet 9. desember 2009 hidi, the scorpion skrev (På 9.12.2009 den 18.31): Jeg koker dem alltid uten skall! Koker dem opp, og skrur varmen ned til minste og lar de få ti minutter ca;) Tusen takk for svar dere ) Trodde jeg hadde ødelagt middagen nå. Hehe 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 9. desember 2009 Forfatter Skrevet 9. desember 2009 candyqueen_83 skrev (På 9.12.2009 den 18.33): Tusen takk for svar dere ) Trodde jeg hadde ødelagt middagen nå. Hehe Jeg har visst "ødelagt" middagen likevel. Svoren på ribba blåste seg ikke opp og ble sprø ( 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 9. desember 2009 Skrevet 9. desember 2009 candyqueen_83 skrev (På 9.12.2009 den 18.51): Jeg har visst "ødelagt" middagen likevel. Svoren på ribba blåste seg ikke opp og ble sprø ( ''Svoren på ribba blåste seg ikke opp og ble sprø ('' Skal ikke svoren bli sprø da? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 9. desember 2009 Forfatter Skrevet 9. desember 2009 hidi, the scorpion skrev (På 9.12.2009 den 18.58): ''Svoren på ribba blåste seg ikke opp og ble sprø ('' Skal ikke svoren bli sprø da? Jo, ble formulert litt feil. Den blåste seg ikke opp, og ble heller ikke sprø ( 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 9. desember 2009 Skrevet 9. desember 2009 candyqueen_83 skrev (På 9.12.2009 den 19.07): Jo, ble formulert litt feil. Den blåste seg ikke opp, og ble heller ikke sprø ( Hva med noen minutter under grillen? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 9. desember 2009 Forfatter Skrevet 9. desember 2009 hidi, the scorpion skrev (På 9.12.2009 den 19.08): Hva med noen minutter under grillen? Jeg prøvde det først, men syns den ble så mørk. Men jeg fikk da noe av svoren sprø etterhvert. Om enn noe godt stekt 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.