Gå til innhold

Servering julaften


Anbefalte innlegg

Gjest paradise_hotel
Skrevet

Jeg skal ha huset for at familie og slekt for første gang denne julaftenen. De fleste kommer etter middagen. Jeg lurer derfor på hva jeg skal servere dem. Har hørt at noen baker en kake, hva kan passe etter en stor ribbemiddag? Jeg har 5-6 sorter småkaker, men synes det er litt lite å servere. Forslag?

Gjest Juleelskeren!
Skrevet

Jeg hadde kjørt på med dessert (multer m/fløte og hjemmebakt kransekake ved siden av, må vite!), småkaker og julegodterier.

Er jo noe begrenset hva folk orker å spise utover kvelden etter en heavy middag.

Skal du bake, så kan du jo velge hva som helst av festkaker. Bløtkake, marsipankake, en pent pyntet sjokoladekake - hva som helst.

Skrevet

Riskrem m/hjemmelaget jordbærsaus, evt. bringebærsaus om du heller foretrekker det. Og karamellpudding. Ikke alle liker det samme ;-)

I tillegg har vi snop og snacks, krumkaker etc.

Skrevet

Fruktsalat er alltid godt og friskt etter en julemiddag.

Iskake smaker vel også.

Skrevet

Sherryfromasj!

og alkoholfri fromasj til eventuelle unger. Krumkaker, kransekake, frukt, nøtter og salt snacks.

Skrevet

Omde kommer til kaffe ville jeg servert småkaker, kransekake, iskake, twist, sjokolade og annet godteri.

Er begrenset hvor mye man orker etter middagen.

Kommer de til dessert, ville jeg servert risgrøt og karamellpudding.

:0)

Skrevet

Jeg hadde kanskje kjøpt en iskake i tillegg til de 7 slaga og julegodteri/nøtter

Skrevet

Omde kommer til kaffe ville jeg servert småkaker, kransekake, iskake, twist, sjokolade og annet godteri.

Er begrenset hvor mye man orker etter middagen.

Kommer de til dessert, ville jeg servert risgrøt og karamellpudding.

:0)

RisGRØT til dessert?

Gjest hønse-Magda
Skrevet

RisGRØT til dessert?

Hun mener sikkert vadmelsgrøt.

Gjest is så klart
Skrevet

riskrem er deilig, men det har vel gjestene allerede spist etter sin middag?

Iskake er en slager, lett å lage og lett å servere.he..he..

Skrevet

Regner med de allerede hatt dessert?

Tror jeg ville satset på noe gjærbakst i tillegg til et flott fruktfat, sjokolade/marsipan og noe snacks. Det holder :-)

Skrevet

Etter middag og dessert pleier jeg å servere daim-iskake, lefser, litt småkaker, div. snacks og mandariner. :o) + kaffe, te og brus. Vi har som regel ikke alkohol, som oftest kjører de fleste, men de som ikke kjører blir tilbudt en konjakk til kaffen om vi har det.

Skrevet

Hvis du har 6 sorter småkaker så kan du bake den kaka du kan best å servere i tillegg. Mer enn nok!

Skrevet

Jeg ville ikke bakt kake, men hatt multekrem og iskrem i tillegg til småkakene. Og frukt og nøtter.

Skrevet

RisGRØT til dessert?

Nei, det ble jo lit feil... Mente egentlig risKREM.

Men det skjønte du nok..

Skrevet

Nei, det ble jo lit feil... Mente egentlig risKREM.

Men det skjønte du nok..

Innerst inne skjønte jeg det nok, men det kan jo være noen som spiser risgrøt og? :o)

Skrevet

Innerst inne skjønte jeg det nok, men det kan jo være noen som spiser risgrøt og? :o)

Jeg liker ikke riskrem, så da jeg var mindre hadde jeg alltid risgrøt. ;p

Nå har jeg karamellpudding. :0)

Gjest Mirakelet
Skrevet

Ostekake med rød gele på toppen... kanskje også jordbær i.... rød som jula,

og ikke for mettende etter en mektig julemiddag :) Det må jo være plass til småkaker.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...