astridny Skrevet 16. desember 2009 Skrevet 16. desember 2009 Hei. Jeg holder på å steke bunnene av disse småkakene. Men skal det var gjennomstekt eller..? Det står at de skal stekes i 10 min og det har ejg gjort,men de er ganske myke. Takk for svar 0 Siter
Katt-ja Skrevet 16. desember 2009 Skrevet 16. desember 2009 Dette har jeg ikke spesialkompetanse på, altså - men en del av sånne kaker er vel myke mens de er varme - og blir hardere/sprøere når de kjølner? 0 Siter
jubalong70 Skrevet 16. desember 2009 Skrevet 16. desember 2009 De skal være litt seige Lager du noen til meg også? 0 Siter
Speak Skrevet 16. desember 2009 Skrevet 16. desember 2009 De skal ikke være godt stekt. (De kan jo også spises rå. Da er det jo marsipan) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.