Gjest Meegan Skrevet 25. desember 2009 Skrevet 25. desember 2009 Kan jeg bruke rømme istedenfor? Skal lage en rett hvor jeg blandet det med ost, og gratinerer oppå en onvsrett. Skjønner det som at rømme ikke tåler varme like godt. Bensinstasjoner har vel neppe Creme Fraisch?? 0 Siter
Colette Skrevet 25. desember 2009 Skrevet 25. desember 2009 Da må du i så fall bruke ekte rømme. Dvs. seterrømme. Creme Fraiche er vel egentlig en rømme som ikke er så sur som vanlig rømme. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 25. desember 2009 Skrevet 25. desember 2009 Du kan bruke seterrømme. Lettrømme skiller seg fortere. 0 Siter
Colette Skrevet 25. desember 2009 Skrevet 25. desember 2009 Du kan bruke seterrømme. Lettrømme skiller seg fortere. Man MÅ bruke seterrømme i varme retter. Lettrømme skiller seg, og maten ser ikke pen ut ;-( 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 25. desember 2009 Skrevet 25. desember 2009 Vanlig rømme egner seg fint, men ikke lettrømme. 0 Siter
Gjest firepile Skrevet 25. desember 2009 Skrevet 25. desember 2009 Man MÅ bruke seterrømme i varme retter. Lettrømme skiller seg, og maten ser ikke pen ut ;-( Jeg pleier å bruke lettrømme i gryteretter, og har aldri hatt problemer med at rømmen har skilt seg. 0 Siter
Colette Skrevet 25. desember 2009 Skrevet 25. desember 2009 Jeg pleier å bruke lettrømme i gryteretter, og har aldri hatt problemer med at rømmen har skilt seg. Det var rart...De gangene jeg ikke har hatt noe annet, og har brukt det, så har jeg fått prikkete mat :-) Men jeg sier som Arne Brimi: "Enten får folk spise rømme, eller la det være. Man kan ikke både ha fordelene av rømme og samtidig spise lettprodukter." Fritt gjengitt:-) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 25. desember 2009 Skrevet 25. desember 2009 Man MÅ bruke seterrømme i varme retter. Lettrømme skiller seg, og maten ser ikke pen ut ;-( Man KAN bruke lettrømme, men som du sier ser det ikke så pent ut. Og den bør ikke kokes i såfall, kun blandes i. 0 Siter
Colette Skrevet 25. desember 2009 Skrevet 25. desember 2009 Man KAN bruke lettrømme, men som du sier ser det ikke så pent ut. Og den bør ikke kokes i såfall, kun blandes i. OK:-) Det er en nødløsning i mine øyne :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.