Fowles Skrevet 28. august 2001 Del Skrevet 28. august 2001 Hei, Jeg ble litt bekymret da jeg leste at olivenoljemerket "Diana" som har blitt trukket fra markedet på grunn av kreftfremkallende stoffer er det samme merket som jeg har brukt regelmessig de siste 8-9 månedene i matlaging. Kan denne bruken være farlig for meg? I såfall hva skal jeg gjøre? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/34076-giftig-olivenolje/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Christian Anker, spesialist i allmennmed Skrevet 29. august 2001 Del Skrevet 29. august 2001 Jeg vet dessverre ikke nok om hva slags gift som foreligger i olivenoljen, men kanskje du kan kontakte næringsmiddeltilsynet der du bor for nærmere inforamsjon og råd. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/34076-giftig-olivenolje/#findComment-132090 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MaSa Skrevet 29. august 2001 Del Skrevet 29. august 2001 Det dreier seg om tjæreforbindelser, kalt PAH, som i visse mengder og ved eksponering over lang tid kan medføre kreftfare. Det er vel ikke mye å gjøre dersom man allerede har brukt oljene over tid, annet enn å skifte merke. Det er jo ikke en gang sikkert at det var slike forbindelser i den oljen som ble solgt for noen måneder siden. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/34076-giftig-olivenolje/#findComment-132098 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.