Gå til innhold

Merker i ny vegg


Gjest majas mamma
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest majas mamma

Så utrolig irriterende. Har bestilt et stort hjørnegarderobeskap til et nyoppusset rom. Bestilte og betalte både hjemkjøring og montering. Først ser vi at bestillingen er feil. Vi har fått to skap med to skuffer i stedet for et skap med to skuffer og et skap med bare hyller. Og nå, når montørene har dratt, ser jeg at de på 3 steder har skrapet opp veggen. Det er på motsatt vegg av skapet så dette har de skrapt opp når de har drevet og montert skapene liggende. Og det synes kjempegodt. Dette er en ferdigmalt panelplate som er satt opp så det er ikke bare å male over heller. Nytter vel ikke å klage på dette, kanskje? Men utrolig irriterende er det. I ett helt nyttoppusset rom!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lillemus

Selvfølgelig skal dere klage på dette! Så fort som mulig og be om å få skiftet ut det skapet som var feil med det dere har bestilt og be om erstatning for den ødelagte veggen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest majas mamma

Mannen i huset "orket ikke" krangle, sa han. Så i går var han nede og fikk tak i nøyaktig samme maling, og sto og malte ovet skrapemerkene med en pensel med to hår på. Og han har vært kjempeflink, kan ikke se at det har vært skrapet opp. Deilig. Og skapet lar vi bare være. Som mannen sier har vi bare fått to skuffet ekstra og to hyller mindre. Er jo ikke verre enn det egentlig. Så nå venter vi bare på sovesofaen. Men den skal vi montere selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...