Gjest tube Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Er en gjeng på 8 stykker som skal dra på hyttetur neste helg.Vi trenger 2 varme måltider på disse dagene og lurer på om noen som har forslag til hva som er enkelt å lage når vi er så mange.Er kokemuligheter på hytta:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Gryterett med salat og brød til den ene dagen i alle fall. ) Gryteretten kan lages på forhånd og bare varmes opp også om det er et mål at maten skal gå raskt å tilberede. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893506 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mirabell Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Jeg syns noe som kan stekes i stekeovn er godt og lettvint. F.eks. kyllinglår med ris. Man kan dele opp litt grønnsaker (løk, sopp, paprika) og legge i langpannen sammen med kyllingen. Man kan kjøpe enten rå, frosne kyllinglår, eller ferdiggrillede. Ferdiggrillede er raskest, de rå tar en time i ovenen, men smaker best, syns jeg. Pølse i brød med løk og rekesalat er en klassiker den dagen/kvelden man kommer opp til kald hytte :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893507 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Er det stekeovn der også? I så fall er ferdiglagd (altså lagt sammen, men ikke stekt) lasagne veldig lettvint når man først er framme. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893508 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Er det stekeovn der også? I så fall er ferdiglagd (altså lagt sammen, men ikke stekt) lasagne veldig lettvint når man først er framme. ''I så fall er ferdiglagd (altså lagt sammen, men ikke stekt) lasagne veldig lettvint når man først er framme.'' Hvor lenge kan den stå før den settes i stekeovnen? For det hørtes kjempelurt ut. Kan den f.eks. lages et døgn i forveien? Blir ikke pastaplatene ekle da? Man kan jo forsåvidt bare lage ferdig sausen og så "montere" det hele i en form like før steking når jeg tenker meg om. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893510 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulvinnen Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Er det stekeovn, så ville jeg gått for taco den ene middagen. Veldig greit at alle kan hjelpe til med ingrediensene, og det er hyggelig og god kosemat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 ''I så fall er ferdiglagd (altså lagt sammen, men ikke stekt) lasagne veldig lettvint når man først er framme.'' Hvor lenge kan den stå før den settes i stekeovnen? For det hørtes kjempelurt ut. Kan den f.eks. lages et døgn i forveien? Blir ikke pastaplatene ekle da? Man kan jo forsåvidt bare lage ferdig sausen og så "montere" det hele i en form like før steking når jeg tenker meg om. Jeg har i alle fall lagd det ferdig sikkert 6-8 timer før steking - men hadde ikke betenkt meg på å gjøre det dagen før heller... Platene skal jo mykne uansett, så kan ikke tenke meg hvordan de skulle bli ekle under steking seinere... Men, det blir jo en ekstra oppvarming (eller avkjøling) - så hvordan restene av restene holder seg, tja... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893521 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tube Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Er det stekeovn, så ville jeg gått for taco den ene middagen. Veldig greit at alle kan hjelpe til med ingrediensene, og det er hyggelig og god kosemat. Er ikke stekeovn der....men gode forslag fordet:)) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893539 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Istapp Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Lappskaus dene ene dagen,og pølse i brød/lompe den andre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893564 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ino1365381263 Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Coq au vin - er alltid en stor suksess på hyttetur, og det lager seg nesten selv.... Kan serveres med små poteter eller ris til, og min erfaring er at det må beregnes godt med mat pr. person, for dette går unna. Fant en oppskrift her: http://www.aperitif.no/index.db2?id=63075, men det finnes flere varianter av denne. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893575 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Er ikke stekeovn der....men gode forslag fordet:)) Trenger man stekeovn da?`Lefser kan raskt varmes i stekepanne 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893586 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tube Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Trenger man stekeovn da?`Lefser kan raskt varmes i stekepanne Du sier noe der :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893596 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisabeth Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Pasta Carbonara bruker vi å lage, om det er store nok kjeler til å få kokt pastaen. Lettvint og godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893609 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GA Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Karbonader, enten i hamburgerbrød eller på brødskive. Evt kan man grille om vinteren også... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893618 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Boeuf bourguignon er kjempegodt, enkelt og greit å lage til mange personer. Passer utmerket som hyttekost. Sjekk denne oppskriften, for eksempel: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94725 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893662 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Boeuf bourguignon er kjempegodt, enkelt og greit å lage til mange personer. Passer utmerket som hyttekost. Sjekk denne oppskriften, for eksempel: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94725 Støttes! Jeg lagde det for første gang nå i vinter. Hvorfor i all verden har jeg ikke gjort det før? Det er jo knallgodt, også så utrolig enkelt å servere til mange på en gang! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893664 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Ungarsk gulasj. Enten så koker du potetene sammen med resten, eller så serverer du poser med potetmos ved siden av. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893667 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Støttes! Jeg lagde det for første gang nå i vinter. Hvorfor i all verden har jeg ikke gjort det før? Det er jo knallgodt, også så utrolig enkelt å servere til mange på en gang! Jepp, det er fast hyttemat hos oss (og det hender selvsagt vi har det hjemme, også). Fransk bondekost er nammenam. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mora2 Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Taco! :0) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2893926 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest fattigmor Skrevet 1. februar 2010 Del Skrevet 1. februar 2010 Har du anledning til å handle rett over grensa? har ikke sett de pakkene her. middagen er klar på 15 min. 8 -10 pers. 3 pakker tacokylling ca 40 kr pakka ferdig krydret og stekt. 1 pakke tørkete aprikoser 1 boks anana 2 bokser mais 2-3 bokser rømme 1/2 glass tacosaus hot Varm opp kjøttet i panne med olje 2-3 minutter. skjær små strimler av aprikos og ananas og bland i pannen. skyv pannen til side og hell i rømmen og tacosausen.varm forsiktig opp igjen.. ungene mine og barnebarna elsker den Retten! bruker også Pitabrød og Wraps ved siden av,men Ris er veldig godt ved siden av. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342196-hyttetur/#findComment-2894370 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.