Gå til innhold

Kulturmelk sto på benken i seks timer


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Nettopp

Du snakket om kulturmelk som du skal bruke i matlaging. Det er ikke ødelagt kjøtt.

Jeg skjønner bare ikke helt forskjellen på kulturmelk og Kebab i så måte. Bare fikk litt ny respekt for matforgiftning, etter å ha lest om en som blir invalid etter matforgiftning.

http://www.adressa.no/forbruker/article1442842.ece

Annonse

Gjest segunda

Jeg skjønner bare ikke helt forskjellen på kulturmelk og Kebab i så måte. Bare fikk litt ny respekt for matforgiftning, etter å ha lest om en som blir invalid etter matforgiftning.

http://www.adressa.no/forbruker/article1442842.ece

Kebab er kjøtt og kulturmelk er melk. Hvorfor er det vanskelig å forstå?

Jeg skjønner bare ikke helt forskjellen på kulturmelk og Kebab i så måte. Bare fikk litt ny respekt for matforgiftning, etter å ha lest om en som blir invalid etter matforgiftning.

http://www.adressa.no/forbruker/article1442842.ece

Fordi det er helt andre bakterier som trives i kjøtt enn i melk :)

Gjest Nettopp

Kebab er kjøtt og kulturmelk er melk. Hvorfor er det vanskelig å forstå?

Det er ikke så vanskelig å forstå at Kebab er kjøtt, og kulturmelk er melk. Men jeg vet ikke så mye om at bakterier trives bedre eller er farligere i kjøtt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...