Gjest nettopp Skrevet 13. februar 2010 Del Skrevet 13. februar 2010 Tror dere den er ødelagt? Jeg tenkte å ha den i bakverk som skal stekes i stekovnen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342888-kulturmelk-sto-p%C3%A5-benken-i-seks-timer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest segunda Skrevet 14. februar 2010 Del Skrevet 14. februar 2010 Nei ikke hvis du skal bake av den. Det går helt fint. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342888-kulturmelk-sto-p%C3%A5-benken-i-seks-timer/#findComment-2901736 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nettopp Skrevet 14. februar 2010 Del Skrevet 14. februar 2010 Nei ikke hvis du skal bake av den. Det går helt fint. Men hvordan kan noen bli matforgiftet av f.eks kebab da? Den er jo stekt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342888-kulturmelk-sto-p%C3%A5-benken-i-seks-timer/#findComment-2901757 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest segunda Skrevet 14. februar 2010 Del Skrevet 14. februar 2010 Men hvordan kan noen bli matforgiftet av f.eks kebab da? Den er jo stekt. Du snakket om kulturmelk som du skal bruke i matlaging. Det er ikke ødelagt kjøtt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342888-kulturmelk-sto-p%C3%A5-benken-i-seks-timer/#findComment-2901758 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nettopp Skrevet 14. februar 2010 Del Skrevet 14. februar 2010 Du snakket om kulturmelk som du skal bruke i matlaging. Det er ikke ødelagt kjøtt. Jeg skjønner bare ikke helt forskjellen på kulturmelk og Kebab i så måte. Bare fikk litt ny respekt for matforgiftning, etter å ha lest om en som blir invalid etter matforgiftning. http://www.adressa.no/forbruker/article1442842.ece 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342888-kulturmelk-sto-p%C3%A5-benken-i-seks-timer/#findComment-2901831 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest JUSTaMinute Skrevet 14. februar 2010 Del Skrevet 14. februar 2010 Det er jo vanlig å bruke gammel melk og fløte i vafler, og de blir jo ikke gjennomstekt engang, så da går det nok bra i stekovnen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342888-kulturmelk-sto-p%C3%A5-benken-i-seks-timer/#findComment-2901893 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest segunda Skrevet 14. februar 2010 Del Skrevet 14. februar 2010 Jeg skjønner bare ikke helt forskjellen på kulturmelk og Kebab i så måte. Bare fikk litt ny respekt for matforgiftning, etter å ha lest om en som blir invalid etter matforgiftning. http://www.adressa.no/forbruker/article1442842.ece Kebab er kjøtt og kulturmelk er melk. Hvorfor er det vanskelig å forstå? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342888-kulturmelk-sto-p%C3%A5-benken-i-seks-timer/#findComment-2902006 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 14. februar 2010 Del Skrevet 14. februar 2010 Jeg skjønner bare ikke helt forskjellen på kulturmelk og Kebab i så måte. Bare fikk litt ny respekt for matforgiftning, etter å ha lest om en som blir invalid etter matforgiftning. http://www.adressa.no/forbruker/article1442842.ece Fordi det er helt andre bakterier som trives i kjøtt enn i melk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342888-kulturmelk-sto-p%C3%A5-benken-i-seks-timer/#findComment-2902045 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nettopp Skrevet 14. februar 2010 Del Skrevet 14. februar 2010 Fordi det er helt andre bakterier som trives i kjøtt enn i melk Ok takk =) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342888-kulturmelk-sto-p%C3%A5-benken-i-seks-timer/#findComment-2902184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 14. februar 2010 Del Skrevet 14. februar 2010 Neida, det går aldeles utmerket. Spesielt til baking. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342888-kulturmelk-sto-p%C3%A5-benken-i-seks-timer/#findComment-2902185 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nettopp Skrevet 14. februar 2010 Del Skrevet 14. februar 2010 Kebab er kjøtt og kulturmelk er melk. Hvorfor er det vanskelig å forstå? Det er ikke så vanskelig å forstå at Kebab er kjøtt, og kulturmelk er melk. Men jeg vet ikke så mye om at bakterier trives bedre eller er farligere i kjøtt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/342888-kulturmelk-sto-p%C3%A5-benken-i-seks-timer/#findComment-2902186 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.